Granie IX tierem bez najlepszego działa, to dla mnie osobiście katorga :evil:
Wersja do druku
Granie IX tierem bez najlepszego działa, to dla mnie osobiście katorga :evil:
To ostatnie tygrysa nie jest chyba takie złe - a mogę ja od razu założyć na e75.
Na KT może i nie jest złe, ale jak przejdziesz na 9 tier to sie przekonasz ;) I w sumie nie wiem co gorsze, walka na odległość, gdzie nie możesz celować w weak spoty, czy jeden na jeden na bliski kontakt, gdzie nie możesz ucieć, a gość ma topowe działo na swoim 9 tierze ( ty za to możesz w weakspoty walić, ale i tak przegrasz, jeżeli nie trafisz na nooba ). Ja za każdym razem odkrywałem na dziewiątkach najpierw działo ( o ile się dało i pozwalał na to udzwig gąsek ).
Wróciłem z nowym patchem po ponad dwu miesiącach przerwy, chińcole mnie omineły, ale i tak nie miałem zamiaru w nie iść ( chociaż może ciężkich bym troche porobił ). Teraz ide w TD made in UK. Na razie pogrywam Alecto, całkiem fajna maszynka, zwłaszcza z howitzerem.
Jak zarabiać? Ja dostałem za darmo T34, więc mam łatwiej ( załoga 100%, dodatkowy sprzęt, 3 perki ), można tierami 5-6, choć piątki kiedyś zarabiały lepiej ( zwłaszcza KV z lodówką ). W sumie na dziewiątce daje rade wyjść na zero, zwłaszcza jak grasz w plutonie 3-osobowym. Miałem roczną premkę do świąt, może kiedyś jeszcze kupie.
na taki weekend czekałem moduły -50%, załoga x3 - grać nie umierać
Mam do dyspozycji 2000 golda, jaki według Was pojazd elitarny najbardziej opłaca się kupić nie przekraczając tej kwoty? Generalnie nie mam jakiegoś parcia na kupno takiego pojazdu, pytam bardziej z ciekawości.
Żaden, nie opłaca się kupować prem tanków niższych niż 8 tier.
Dozbierać i kupić coś z VIII tieru. Zdecydowanie ułatwia to rozgrywkę :DCytat:
Zamieszczone przez Żakuj
Dzięki za odpowiedzi, może dozbieram i fundnę sobie jakiegoś kloca :)
Ja sobie kupiłem t34. Już mi się udało zagrać kilka bitew po 110 tys zarobku. :D
T-43 jest kapitalny, mam nim chyba ponad 75% zwycięstw, ładnie można na nim pofarmić. Generalnie idę w Niemców i Ruskich i przykładowo pzkpfw IV z tej samej klasy przegrywam dosłownie każdą bitwę, rozegrałem mnóstwo a mam nieco ponad 800 doświadczenia na nim. T-34 podczas jednej bitwy więcej wyciska :) Ruska moc, tak to jest jak się pojazd spirytem poi.