A nie powiem, że się nie wkurzyliśmy tym newsem. :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo
Wersja do druku
A nie powiem, że się nie wkurzyliśmy tym newsem. :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo
Zaiste liczyłem że osoby które zjadły zęby na TotalWar też będą zaproszone na degustacje.Opisy i rzetelność Nieśmiertelnika powinny znowu zagościć na forum.
A jak myślicie będzie multi na mapie kampanii? Albo przynajmniej hot-seat?
Na pewno w dodatku! A jak nie w dodatku to już w kolejnej części Total War bankowo. Następcy tronu też pewnie nie będzie można wybierać. Za to za kilka lat na pewno wrócą do tego pomysłu, kiedy przypomną sobie, że ograniczenie dyplomacji to jednak zły pomysł i należałoby wrócić do tego co było wcześniej.Cytat:
Zamieszczone przez DzikiKot
Taka jest polityka CA. 2 kroki do przodu, jeden w tył.
A tak na serio, to chyba hot-seat powinien być?
Hot seat już w Empire był (w Miedievalu 2 był już ukryty), a Kampania Multi w Napoleonie. W Shogunie 2 będzie można rozgrywać kampanie z SI a do bitew zapraszać żywych graczy aby wcielali się w role komputera (możliwe że było to już w Napoleonie). Nie widzę to kroków w tył tylko same do przodu.
już się nie mogę doczekać tej gry :D
Japonia to jednak egzotyka i to taka, która nie oznacza: 'ale dzikusy' lecz egzotyka pięknej, nieznanej cywilizacji :D
większość graczy najpewniej będzie traktowało realia prawie jak fantasy ^^
i bardzo dobrze, bo ileż można gnić w tej zakichanej Europie ;/ a co do RTW2 to jednak mam nadzieje, ze go nie będzie i twórcy znajdą jednak region jeszcze nie wyeksplorowany przez gry z serii.
Narob mi screenow i filmikow :P
Swoją drogą szkoda że raczej nie będzie w grze remake'u legendarnych już filmików typu zamach ninjy, gejszy bądź wizyty dyplomatów - trzeba przyznać uczciwie że pierwszy TW swój klimat budował na nich równie bardzo co na muzyce i na samych bitwach, aczkoliwek już dzisiaj mocno archaicznych. Niby to dlaej będzie Shogun, w dodatku podrasowany już nową mapą kampanii i bitwami znanymi nam od Rome'a, ale jednak zawsze będzie ich już brakować w S2.
Pewnie nawet nie ogladales zadnych wywiadow i trailerow, zobacz i sie przekonaj, czy beda te przerywniki czy nie