Nieprawda. Potęga bizantyjska właśnie straciła 2 armie a węgierska dopiero kombinuje jak tu wspomóc sojusznika. :P
==========================
Edit:
Emotikony nie działają po aktualizacji forum.
Wersja do druku
Nieprawda. Potęga bizantyjska właśnie straciła 2 armie a węgierska dopiero kombinuje jak tu wspomóc sojusznika. :P
==========================
Edit:
Emotikony nie działają po aktualizacji forum.
ja widzę to zgoła inaczej. Zainteresowanych zapraszam do mnie na PW. Jestem sojusznikiem Sycylii i parę tur za nich robiłem
Wolni Maurowie w MKO 21. Sytuacja dobra, bardzo duze panstwo, mnostwo armii, co ture masa zlota. Ale wojna z rownie silna Anglia (dzialania wojenne glownie w rejonie Francji, ktora jest sojusznikiem Maurow, ale zostala jej 1 prowincja i brak wojska).
Polecam, ciekawa rozgrywka, a KO niepotrzebnie stoi. Po haslo do mnie.
Wezme te mko23.
Ok, w sumie wiesz najlepiej skoro nawet robiłeś za Sycylię kilka tur.Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
Poszukujemy gracza na Szkocję w wko31. Sytuacja jest trudna. Po wielu latach wojny zachodniej, upadł jej sojusznik - Anglia i Wyspy Brytyjskie doznają powtórnej inwazji wikingów ze wschodu. To fakt. Jako namiestnik - postarałem się zniszczyć jedną armię Zacharalda przy Exeter, więc morale wojska są bardzo wysokie! ...
Zacharald mruczy co nieco o możliwości pokoju, nynie nie chce rozmawiać z jakimiś tam namiestnikami, jeno z nowym królem! Sprawa pewna nie jest, jakowoż czy znajdzie się śmiałek, rękawicę podnieść gotów?
Runda owego - państwa szkockiego - właśnie nadeszła.
Poklikam tą Szkocją.
Tutaj są wolne Pont i Germania:
viewforum.php?f=499
Mam problemy z netem, dlatego mogę nieco opóźniać tury. W weekend wszystko powinienem już ogarnąć. Przepraszam, jeśli będę opóźniał i proszę o cierpliwość.
Jako ,że wyjeżdzam na ferie i nie będe miał dostępu do kompa to poprosiłem o robienie tur za mnie:
Krzyżaki XLVI- Arrim
Brytania - ACN
Mko XXIX - tutaj nie wyznaczylem dokładnie,ale może każdy moich sojuszników(seba225 ,krzywousty itd.)-Mg proszę o podanie i hasła jeśli kolejka dojdzie do mnie
Mko XXX- Marat
Mko XXIX - Mg
Wko XXXIV - Mg
Pisze to ,żeby nie było bałaganu kto ma robić za mnie tury.
Mój brat ( Jan Pancesz III) też wyjeżdza,tury za niego:
Krzyżaki XLVI - Mg
Mko XXIX - prawdopodobnie Milanos(jeśli się zgodzi)
Mko XXX - Mg
Mko XXXI - Mg
Wko XXXIV- Mg