Demonizować nie można, ale chyba każdy przyzna że gra jest mocno niedorobiona obecnie. ;)
Wersja do druku
Demonizować nie można, ale chyba każdy przyzna że gra jest mocno niedorobiona obecnie. ;)
Grogmir mądrze napisane. Rome 2 czeka idę grać, ale nie mogę się opędzić od mysli jak niektórzy mogą w to grać skoro tak im sie nie podoba a widać że grają ;).
@Myrkull
Ja nie przyznam, więc pisz każdy poza Umbrechtem :D (jestem uparty prostak).
W systemie komunistycznym tez Polacy zyli chociaz im sie nie podobal ale ciagle parli do zmiany;)Cytat:
Zamieszczone przez Umbrecht
Rozumiem,ze sobie podyskutowalismy;)Czyli lubisz gre bo jest. Kocham ja jaka jest bo jest;)
P.S. Gdy dostalem Rome 2 to gralem bez przerwy kilkanascie rund lub wiecej az wreszcie sie poddalem. Teraz sprawdzam co daja nowe patche. Wiec czy to takie granie jak Twoje, to nie wiem:P
Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Popieram i także będę bronił mimo wszystko Rome 2 ;) Owszem, w wersji 1.0 jest do bani, ale u mnie chodzi dobrze, nie crashuje, jest ciekawie (ten szczęścliwiec u którego dyplomacja działa, a AI nie jest pasywne). Jest masa rzeczy do poprawy, ale ja w sumie poza pierwszą kampanią nigdy więcej nie gram w podstawową grę, od razu wchodzą mody. Rome 2 nie wymaga aż tak gigantycznych zmian jak poprzednie części, aby było grywalne. Juz na obecnie dostępnych modach stwierdzam, że to najlepsza część TW. I basta ;) Co dopiero będzie za pół roku jak już wyjdzie masa patchy i modów :D
@Adi
Adi dokładnie, tak właśnie, masz rację, przyj.
I Cię lubię ty uparty skurczybyku :lol: , dawaj przytulmy się , koniec waśni.
Dodam że najnowszy beta patch 1.02 jest bałdzo fajny, w pytę wręcz (jako fanboj już narysowałem laurkę i wysłałem poleconym do CA oraz przelałem im trochę rubli o rozwolnieniu na sam widok czejndżloga nie wspominam nawet bo to wiadomo ).
No ale co Wam sie podoba w Rome 2? Jaki apekt pojawil sie w Rome 2, ktory powoduje,ze nim zachwycacie?
Ja tam nie widze nic nowegoa jak cos jest, to nie dziala wiec lepiej zeby tego nie bylo. A kupe bugow widze, ktore jak osy uprzykrzaja gre.
@Adi
Kocham GO, a on tańczy dla mnie :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Umbrecht
Chciales dyskusje a starasz sie moje wypowiedzi osmieszyc. Sam nic nie odpisujac w sumie:)
Na rozluźnienie nerwów - ukryty model rzymskiego cesarza, znaleziony w plikach gry przez forumowiczów z TWCenter. Ponoć jest więcej takiego niewykorzystanego stuffu, brak czasu, czy DLC? ;)
[spoiler:1doqazkd]http://imageshack.us/a/img543/4611/n61e.jpg[/spoiler:1doqazkd]
łołoło, jest tego więcej! Ktoś z CA wspominał, że zamierzają zmienić UI w kolejnych patchach i chyba możemy się domyślać jak to będzie wyglądać - odzyskane z istniejących, ale póki co nieużywanych plików gry:
[spoiler:1doqazkd]http://farm8.staticflickr.com/7416/9...36858ff4_c.jpg[/spoiler:1doqazkd]
[spoiler:1doqazkd]http://farm8.staticflickr.com/7449/9...364cbe4d_c.jpg[/spoiler:1doqazkd]
Wygląda to DUŻO lepiej, niż obecnie. Ciekawe, kiedy to zaimplementują i co jeszcze poprawią. ;)
Mi gra podoba się nawet i bez modów. Ale nie mam zamiaru bronić jakoś aktywnie gry na forum - szkoda mi czasu na próby przekonywania zawiedzionych, wolę poświęcić go na grę.Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150