-
Zainstalowałem moda + submoda i mamy zong, gdyż uruchamia się sama podstawka, jakby zupełnie nie było submoda. Ktoś wie o o może chodzić?
Ew. możliwe, że trzeba było zainstalować podstawkę. Uruchomić. Włączyć dowolną kampanię, przeklikać 1/2 tury, wyjść i dopiero instalować submoda. Celnie strzelam, czy to raczej coś innego?
-
Zła instalacja po prostu. Sprawdź gdzie Ci się submod zainstalował. Jak znajdziesz gdzie się Divide and Conquer zainstalował, to go scal z podstawką
-
Znalazłem i przeniosłem, wszystko działa. Aczkolwiek...
Szkoda, że w części frakcji kompletnie nie wiadomo gdzie ona jest przez dziwną mapę (będzie trzeba sobie radzić na zasadzie prób i błędów).
To prawda, że potrafi wywalić w oknie wyboru frakcji xD
-
~ toggle fow - problem rozwiązany :P
-
W sumie ;)
EDIT: Mamy kolejny problem. Wyrzuca mi błąd podczas wybierania frakcji, dokładnie wciskając przycisk "start".
EDIT.2: Chyba się naprawiło.
EDIT.3: Ostatecznie postanowiłem zagrać krasnoludami z coś Luin. Tymi najbardziej na północny zachód.
Ogólnie mapa robi niezłe wrażenie, tak samo jak to, że na oddziały nowe będę czekał 10, 20, albo i 30 tur, no nieźle, ale nie dziwię się biorąc pod uwagę populację krasnoludów ;)
-
Mógłby mi ktoś pomóc? Otóż wyskakuje mi błąd w trakcie instalowania patcha 1.2 o treści ,,large castle 12 sqeare balista tower roof animation''. Podstawka DoCa jest zainstalowana i działa na wersji 1.0
-
Na wszelki wypadek ściągnij patcha 1.2 jeszcze raz. Najpierw spróbuj patcha odpalić jako administrator, może pomóc. Obstawiam jednak uszkodzoną instalkę
-
Pobrałem z obu źródeł i nadal w trakcie instalowania gdy pasek przekroczy połowę nie chce zainstalować tej głupiej animacji. Sprawdziłem także ten tip z administratorem i jak było tak zostało.
-
Ok, to zrób tak: zainstaluj patcha 1.2 kompletnie gdzie indziej, najlepiej na całkowicie innym kompie. Potem skopiuj tego patcha tam gdzie masz swoją instalkę.
-
Może jakiś antywir blokuje?