A ja stawiam Na Bayern albo MU
Wersja do druku
A ja stawiam Na Bayern albo MU
Dlatego wszyscy są zgodni łącznie z Urbanem i Leśnioderskim że LE jak jednak bardziej odpowiednia do umiejętności Legionistów.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
PS. oglądałem teraz powtórki Śląska i przy wszystkich bramkach z drugiej połowy swoje trzy grosze miał Spahic zmiennik Dudu.Niestety dziś w pierwszym składzie :?
Ta jasne, ale wystarczy spojrzeć na ew. zyski:
Liga Mistrzów:
8,6 mln euro za awans do fazy grupowej
1 mln euro za zwycięstwo
0,5 mln euro za remis
Liga Europy:
1,3 mln euro za awans do fazy grupowej
0,2 mln euro za zwycięstwo
0,1 mln euro za remis
Licząc, że Legia wygra wszystko w grupie, to dostanie raptem 2,5 mln - a za sam awans do LM 8,6 mln. Także Legia w najlepszym wypadku ( 1/16, max. 1/8 ), pewnie by zarobiła połowę tego. Już nie będę wspominał o zyskach z biletów, bo na LM by pewnie walnęli droższe, a stadion i tak byłby pełny, bo to jednak prestiż i lepsi przeciwnicy.
No ale niech byznesmen Leśnodupski dorabia sobie teoryjki z Urbanem, co innego mają teraz powiedzieć po tej padace co odstawili ich pseudokopacze, ze środkiem pola Vrdoljak-Furman na czele? :mrgreen:
Cieszy mnie dość łatwa grupa Bayernu, zaś Borussia w grupie bardzo ciekawej - ciężko cokolwiek obstawić.
Obok Chelsea z grupy E liczę na awans FC Basel.
Może w tym roku warto pomyśleć wcześniej o stworzeniu Ligi Typerów? ;)
ja tam się tym Basel nie zachwycam i sądzę, że to jednak Schalke wyjdzie z grupy liczę też po cichu na Franza i Wisłę w tym sezonie może nie od razu na Mistrza ale chociaż na awans do LE, w Poznaniu coś tam zagrali chociaż wiadomo - Lech...
można by wznowić totalwarowy typer ;)
Ostatni TWT padl w polowie sezonu ale mozna pociagnac w tym sezonie ;)Cytat:
Zamieszczone przez pop517
Jak widzę są chętni. :)
Myślę, że udało by się dociągnąć do końca LM. ;)
Proponuję zagrać w Fantasy Champions League, gdzie ustawiamy swój skład i punktujemy za osiągnięcia naszych piłkarzy ( gole, asysty itp. ).
Ja obejrzałem 1szą połowę Śląska. No cóż ; chęci im nie brakowało, nadal uważam zagrali niezłą pierwszą połowę ale bez napadziora i z kiepską obroną to nie da się zbytnio grać, trochę zbyt dużo chaosu w środku pola. Kilka fajnych akcji z prawej strony ( Mila i ten obrońca ) . Sewilla to klasa na tym etapie rozgrywek - ze 2 x mocniejszy rywal o Stieły a Śląsk zagrał by wygrać. No cóż, pokazali im miejsce w szeregu ( po raz kolejny ), ale teraz widać różnice w jakości jak na dłoni ;)
A co do meczu Real Juve to stawiam, że Real przegra albo zremisuje mecz we Włoszech a zremisuje u siebie ;)
Grupa A: Valencia CF, Swansea City, Kubań Krasnodar, FC Sankt Gallen.
Grupa B: PSV Eindhoven, Dinamo Zagrzeb, Czernomorec Odessa, Łudogorec Razgrad.
Grupa C: Standard Liege, FC Salzburg, IF Elfsborg, Esbjerg fB.
Grupa D: Rubin Kazań, Wigan Athletic, NK Maribor, Zulte Waregem.
Grupa E: ACF Fiorentina, Dnipro Dniepropietrowsk, Pacos Ferreira, Maccabi Tel Awiw.
Grupa F: Girondins Bordeaux, APOEL Nikozja, Eintracht Frankfurt, Pandurii Targu.
Grupa G: Dynamo Kijów, KRC Genk, Rapid Wiedeń, FC Thun.
Grupa H: Sevilla FC, SC Freiburg, Estoril Praia, Slovan Liberec.
Grupa I: Olympique Lyon, Betis Sewilla, Vitoria Guimaraes, HNK Rijeka.
Grupa J: Lazio Rzym, Trabzonspor SK, Legia Warszawa, Apollon Limassol.
Grupa K: Tottenham Hotspur, Anży Machaczkała, Sheriff Tyraspol, Tromsoe IL.
Grupa L: AZ Alkmaar, PAOK Saloniki, Maccabi Hajfa, Szachtior Karaganda.
Leśny twierdzi, że można powalczyć ale ja ja nie jestem przekonany :P