http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Update_2
Ponownie rebalans poza tym, co napisałem wyżej.
Wersja do druku
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Update_2
Ponownie rebalans poza tym, co napisałem wyżej.
Mam pytanie-czy CA powiedziało gdzieś, który z legendarnych lordów zwierzoludzi pojawi się na mapie i gdzie, gdy gramy inną frakcją? Khazrak w Estalii, Malagor w Złych Ziemiach czy może obaj?
Gramy tą samą frakcją, ale gdy wybierzemy Khazraka, to zaczniemy w Estalii i będziemy w jego hordzie po wykonaniu określonego celu przez niego zwerbować Malagora. Z kolei jak zaczynasz Malagorem to zaczynasz prawie na samym dole i by zgarnąć Khazraka, musisz wykonać jego cel.
Tak, to wiem. Chodziło mi o to, gdzie pojawią się Zwierzoludzie, gdy gramy np. Imperium-w Estalii czy Dzikich Ziemiach.
Teraz ja po komentuję. Czy pytania o tym gdzie w kampanii zwierzoludzi, zaczynają LL są na miejscu- w tym temacie? Przecież jest temat o kampanii " oko za oko", ewentualnie gdy mowa o futrzakach w Wielkiej Kampanii, to można by popisać w dyskusji ogólnej.
royal1410
Moje pytanie dotyczyło kwestii niepotwierdzonej oficjalnie, dotyczącej niewydanego DLC-dlatego umieściłem je w wątku o spekulacjach na temat DLC.
Przepraszam bardzo, mógłbyś to również umieścić w temacie kampanii "oko za oko", bo są tam też posty z treścią o niewydanym jeszcze DLC- dobra umieściłeś gdzie umieściłeś; ja mam bardziej pretensje,że purysta Arroyo się nie czepia; moje posty na temat DLC regularnie olewane- nie tylko przez Arroyo.
Spokojnie panowie.
A co do treści pytania to ja stawiam że zwierzaki zaczną w Estali podczas gry inną rasą. Bo wydaje mi się że Khazrag jest lordem ważniejszym, czyli przywódcą nacji.
Choć najpewniej dowiemy się tego dopiero po premierze. A to już tylko dwa dni, więc szybko minie.
Co do zwierzaków to mam nadzieję, że będzie więcej hord sterowanych przez komputer, powinny jakieś łazić po imperialnych lasach i w Bretonii. Wracając do patcha nr. 2, to nie tylko rebalans, ale wiele ważnych zmian zarówno w kampanii jak i w multi. Z mojej perspektywy zmiany w multi są kluczowe. Szybkie bitwy dostaną 2 ważne zmiany. Na sztywno ustawiono wielkość jednostek na duże oraz wprowadzono reset czasu odliczania przy zmianie frakcji w lobby. Dzięki temu multi stanie się bardziej cywilizowane i przyjazne dla graczy. Daje to też nadzieję, że CA nie zapomniało całkiem o multi i zamierza dopieszczać ten element gry.
Też mam nadzieję, że hord będzie więcej. Khazrak z Estalii ma wszędzie daleko, za to Malagor mógłby fajnie urozmaicić grę Orkami.