Chodzi o podkolorowanie MKO38 w dziale głównym, że coś się zmieniło. ;) Nigdy nie wiadomo. A edycja nie jest tak bardzo zauważalna. Nic się od dubla nie stanie w takich wypadkach. Broniłem się przed ewentualnym oskarżeniem o spóźnienie.
Wersja do druku
Chodzi o podkolorowanie MKO38 w dziale głównym, że coś się zmieniło. ;) Nigdy nie wiadomo. A edycja nie jest tak bardzo zauważalna. Nic się od dubla nie stanie w takich wypadkach. Broniłem się przed ewentualnym oskarżeniem o spóźnienie.
Sorry chłopaki, jutro zrobię bo nie miałem wcześniej dostępu do kompa, a teraz muszę iść spać.
Btw. Zachar, tak, wiem, jestem debilem.
Chodzi ci o tą wielką armię w postaci jednego żołnierza blokującą moich zabójców ? ;)
a co do tury spoko zrobisz jak znajdziesz czas. Jest info - nie ma pretensji o opóźnienie
Czyli dobrze mówiłem. x) Przez chwilę miałem wątpliwości co do tej hipotezy, bo jak przychodzi do bitwy to się dodaje magicznie jeden żołnierz jako dowódca, ale w przypadku zabójców to nie działa...
to już chyba czas najwyższy ...
Ja się tylko dziwię,że ktokolwiek jeszcze daje wiarę w to "jutro" Soplicy,od dawna wiadomo,że tych deklaracji nie można niestety traktować poważnie. Mefisto dasz radę dziś popchnąć kolejkę? Bo Paweł jak się go poprosi pewnie też zrobi "jutro" czyli za tydzień.
Polska
http://www118.zippyshare.com/v/94ymVT11/file.html
Przepraszam, nie dałem rady.
dzisiaj będzie