Chyba druga Grecja ;) W zasadzie pogodę mamy już prawie jak w Grecji, więc jest coraz bliżej :D
Wersja do druku
Chyba druga Grecja ;) W zasadzie pogodę mamy już prawie jak w Grecji, więc jest coraz bliżej :D
Niektórym już naprawdę odbija
http://libertarianie.wordpress.com/2010 ... onanistow/
Cytat:
Za tydzień –17 lipca Stowarzyszenie Obrony Przed Onanofobią planuje demonstrację na ulicach Warszawy pod hasłem „Marsz Wyzwolenia Onanistów i Masturbantek”.
Chyba sobie, ... jaja robią, że się tak brzydko wyrażę. Wolność ma swoje granice. A oni chcą, żeby przypadkowi ludzie, dorośli i dzieci patrzyli na to jak oni sobie robią dobrze. To już nie jest wolność osobista. To jest Sodoma!Cytat:
Zajmujący się organizacją Leszek powiedział: „Najczęściej klepię nita pod filmy z netu, czasem kupuję świerszczyki. Ale najlepiej mi idzie pod laski z Naszej Klasy. Przecież nikogo nie krzywdzę. Dlaczego więc jestem dyskryminowany?”
Anonimowa masturbantka, która ma zamiar wziąć udział w marszu powiedziała, że pierwszym krokiem będzie uzyskanie przyzwolenia społecznego do onanizowania się i zniesienie presji, a w drugim kroku postulowana będzie wolność masturbacji w miejscach publicznych. Moją fantazją zawsze było zrobić to w kolejce do kasy hipermarketu. Teraz nie mogę spełnić mojej fantazji – czuję się dyskryminowana. Trzeba to zmienić!
Nie jestem specjalnie wierzący, właściwie to nie byłem już kilka dobrych lat w kościele ale w tym momencie odechciewa się bycia ateistą tudzież agnostykiem. Dlaczego? Bo widzę, że większość ateistów nie staje się nimi dla wyzwolenia duchowego i intelektualnego (tak jak ja) ale po to, żeby po prostu mogli robić co się im żywnie podoba. To są właśnie ateiści pozerzy. Odchodzą od Kościoła nie po to, żeby się rozwijać ale po to, żeby porzucić wszelką moralność. Bo Boga nie ma, to wolno wszystko. Tu ujawnia się mentalność niewolnika, który bez swego pana głupieje. Wstyd! Tępaki nie zdają sobie sprawy, że szkodą innym ludziom.
A przecież można się denerwować i bez tego ;) - Witia
A czy to nie jest przypadkiem prowokacja i próba ośmieszenia środowisk organizujących marsze równości czy "manify"?
Hmm... Mam taką nadzieję. Bo jeśli nie to kiepsko z tą naszą cywilizacją.Cytat:
Zamieszczone przez Baal-Melkart
A ja jestem tego prawie pewien. A tak wogóle to skoro w Japoni mamy święto penisa to u nas może być manifa onanistów ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marek Aureliusz
Założę się, że to satyra na paradę EuroPride, która odbędzie się 17 lipca w Warszawie.
Marku Aureliuszu więcej dystansu. To był dowcip(autor pisał w komentarzach). Niestety nie wejdzie w życie - parada onanistów obok parady homosiów to by było coś :D
Jednak efekt komiczny byłby nie do przecenienia, więc obawiam się, że onaniści jako grupa społeczna dyskryminowana by zgody na marsz, w odróżnieniu od homosiów, nie dostała :lol:
Macie rację. Dałem się nabrać. Ufff, to ten upał rzuca się na mózg.
http://interia360.pl/artykul/nowy-pomys ... lasy,36874
Przeginają pałę! Strach się bać normalnie. Co wyrośnie z takich nie doedukowanych ludzi? Czy misją polskiego szkolnictwa od teraz będzie produkcja bezrobotnych?
Cytat:
Ministerstwo Edukacji Narodowej szykuje nam kolejną edukacyjną rewolucję. Resort chce jeszcze przed końcem wakacji do jednego z rozporządzeń dodać przepis, który pozwoli, by w szkołach ponadgimnazjalnych promowani byli uczniowie z oceną niedostateczną.
Obecnie z jedynką można być promowanym w szkołach podstawowych i gimnazjach. MEN chce, aby było to możliwe także w szkołach ponadpodstawowych. Resort tłumaczy, że wprowadza zmianę, "aby dać równe szanse uczniom wszystkich typów szkół". Szkoda, że takiej "szansy" nie mieli ci, którzy swoją edukację już zakończyli.
Psucie polskiej edukacji
W ostatnich latach obserwujemy dramatyczny spadek poziomu polskiej oświaty, a kolejne pomysły MEN tylko przyspieszają ten proces. Oto kilka z nich:
1. Łatwe egzaminy maturalne, które zdają praktycznie wszyscy;
2. Wprowadzenie gimnazjów, które okazały się totalnym nieporozumieniem;
3. Posyłanie 6-latków do szkół;
4. Amnestia maturalna;
5. Majstrowanie przy liście lektur;
6. I najnowszy pomysł MEN - uczniowie promowani do następnej klasy mimo oceny niedostatecznej.
Poprawa statystyk - bezcenna
Czemu ma służyć najnowszy pomysł MEN? Oczywiście nie żadnemu "wyrównywaniu szans", tylko poprawie pozycji polskiej edukacji w światowych rankingach. Im więcej uczniów ma wykształcenie średnie, tym więcej punktów dla polskich szkół, dzięki czemu Polska wypada lepiej w unijnych (i światowych) statystykach. Tylko co z tego?
Prywatyzacja szkolnictwa szansą na normalność
W obecnej sytuacji jedynym rozsądnym wyjściem wydaje się być prywatyzacja szkolnictwa wraz z jednoczesnym zniesieniem obowiązku szkolnego. Dzięki temu uczyć będą się tylko ci, którzy chcą, słabe szkoły upadną, a państwo za zaoszczędzone kilkanaście miliardów złotych będzie mogło np. obniżyć nam podatki. Niestety w najbliższym czasie jest to niemożliwe, bo państwo za wszelką cenę musi powstrzymać ludzi do 19 roku życia przed wejściem na rynek pracy oraz rozpowszechniać bzdurne socjalistyczne idee za pomocą publicznych szkół.
A ile tych jedynek będzie można mieć? :twisted: