Jakiegoś specjalnego zestawienia nie ma.
Wersja do druku
Jakiegoś specjalnego zestawienia nie ma.
Ktoś będzie strzelał z tych działeczek, czy to tylko po to, żeby ładnie wyglądało? :)
W modzie brakuje mi jednak : gołoty kozaciej , takiej jak w Renesansie; warowni/zamków które choc trochę przypominały by te xvii wieczne, no i ten AI podczas gry...Ustawione mam na bardzo trudne w bitwach, gram Szwedami, liczę , że mnie w końcu husaria pobije a tutaj klops, rozbija się w chaotycznych atakach. Wdaje mi sie, ze trzeba AI trochę pomoc i zmniejszyć w export_dscr_unit ilosć metrów potrzebnych do szarży.
Mino wszytko MOD jest super, ale mógłby być jeszcze lepszy.
Ps, wie ktoś , jak władować w trkcie kampanii do obrony twierdzy wiecej jak 1 armię? Tak jak w SP?
Przecież AI nie jest jeszcze gotowe.Cytat:
Zamieszczone przez CzłowiekRzodkiewka
A mimo to jest całkiemniezłe. AI w kampanii uwaga: szarżuje przede wszystkim na jednostki nie chronione przez pikinierów (i ma w tym świetny timing, wybiera najłatwiejsze cele), a ostatnio zrobiło mi coś takiego: podjechał jednostką generalską (konnica stzelecka) kurlandii pod moje szwedzkie armaty i wystrzelał całą obsługę kolumbryny, czyli najniebezpieczniejszej jednostki jaka była w zasięgu...
A ja mom takie pytonie.
Onegdaj widział jakąś modyfikację na forum TW, która rozszerzała ilość jednostek pod kontrola do 20.
Czy takie cóś miało by prawo działać pod ten mod?
Popraw błędy, Ensis.
Nie rozumiem? Przecież od pierwszego Shoguna mamy pod kontrolą 20 oddziałów, a dopiero od Shoguna 40.
OJ *** mi się jako żywo - chodziło o 40stu.
Czy taka modyfikacja jest możliwa przy OiM2?
Panie Ensis. Ja pisałem specjalnie w pseudo-śląskim rodem z kawałów o Masztalskim, plus z zasłyszanych tekstów Guslika z 4 pancernych, jak i gwary Kaszubsko-plebejskiej. Mam nadzieje, że nie uchodzi to za afront na tak zacnym forum.
Ps. to jak z tymi 40 ma kartami, da się?
Używaj cenzuralnego słownictwa, Ensis.
Nowa wersja Skrzydlatej Husarii:
http://piccy.info/view3/3996954/31477d5 ... 127e035d5/
http://piccy.info/view3/3996952/764de93 ... 45d5571e5/