Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Jeszcze parę lat i wykminie, z którego jesteście województwa. :D
Też wyjeżdżam dzisiaj (technicznie rzecz biorąc) na tydzień. W sumie wątpię, czy w jakimkolwiek KO tura do mnie dojdzie, ale niech tam. Domen jakby co w WKO 30, 33 zrobi, Maryniasz w WKO 32, a Mefisto w WKO 31. MKO 22 i 28 turę dopiero co zrobiłem, a w MKO 21 proszę wszystkich, żeby na mnie w razie czego poczekali, bo gdyby ktoś musiałby za mnie zrobić turę, to by się niemiłosiernie umordował. W MKO 26 nikogo nie wystawiłem, ale mam tylu takich dobrych sojuszników ( :D ), że na pewno ktoś się chętny znajdzie. Właściwie to nawet MG może zrobić, bo Litwa tam to praktycznie 1-2 prowincje.
Wolna Litwa w Krzyżakach 43. Sytuacja nie jest bardzo trudna, jednak troche skomplikowana, dlatego nie polecam początkującym, a Litwa jest dosyć ważnym państwem. Litwa walczy z silniejszym Zakonem i w teorii z Nowogrodem, ale tam nie było nawet przekroczenia granic. W wojnie z Zakonem pomaga jej silna Polska, która zajęła sporo ziem Zakonu. Ostatnio nawet udało mi się pokonać 2 ich armie. W sojuszu jest również Mongolia, która nieco wygrywa z Nowogrodem i walczy z Niemcami. Skandynawia podzielona przez Zakon i Niemcy. Po hasło do MG(Domena), mnie lub adiego
W tej KO jest wolny również Zakon, ale tutaj sytuacji nie opiszę, bo wiem tylko, że stracił dużo ziem.
Wyjezdzam dzis na caly weekend, prosze o poczekanie jesli gdzies do mnie tura dojdzie. Ewentualnie niech robia sojusznicy.
Jako że Sabal olewa wszystkie KO ,zdecydował się oddać je.
MKO 25-Dania ( sytuacja bardzo dobra, Sojusz z Kijowem i Francją, wojna z Polską, która przegrywa :P)-po hasło do mnie,sabala lub mg(domen)
MKO 26-Egipt ( państw w bloku sytuacja dobra) po hasło do sabala lub mg ( marat)
MKO 29-Wenecja ( sytuacja b.dobra, sojusz z Polską i Sycylią.dużo Ponów.Po hasła do mnie , sabala lub mg ( Matisek)
MKO 31-Kastylia( 1 tura trzeba zrobić hasło.)
W Mko 31 aktualnie tura Kastylii, w dodatku pierwsza, także potrzeba gracza i to szybko :D
Przejmuję Mko 31 Kastylię
Poszukuję zastępcy dla Litwy w Krzyżakach 46.
Powód: Teutonic nie działa mi poprawnie. Jeśli nie uda mi się to naprawić, to osoba mnie zastępująca będzie mogła przejąć Litwę.
Nie będzie mnie w dniach 20.01-26.01 oraz 30.01-10.02
Proszę aby w Krzyżakach tury za mnie robił Matisek,ACN (jeśli odwzorowywać to MG ) niech MG wyśle mu hasło ,w Brytanii niech robi MG (Matisek) , MKO i WKO niech poczeka ponieważ nie znam swoich sojuszników i do końca im nie ufam więc proszę o wyrozumiałość , w Krucjacie tez musicie poczekać