oj tam oj tam, to mozna ewentualnie poprawić później :)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Najpierw niech wydadzą moda!!!
Fajnie że sprawy idą do przodu. Czekamy
Wersja do druku
oj tam oj tam, to mozna ewentualnie poprawić później :)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Najpierw niech wydadzą moda!!!
Fajnie że sprawy idą do przodu. Czekamy
Ale tu nudy! Żeby trochę was rozruszać mam zagadkę. Na forum totalwar.org Brennus "zdradził" jaka będzie kolejna frakcja. Niestety zrobił to na tyle enigmatycznie, że nie do końca wiadomo o co chodzi.
[spoiler:dpk9h7mf][*]Well each team member, as you know, has their own area of expertise. Over the weekend I will be writing unit descriptions and writing a chapter on a culture which, although not an EBII faction, is very important for one new (soon to be announced) faction and provides very good units for at least 4 factions, if not 6. This is all part of a faction preview I have taken over after the last few researchers disappeared. I hope to have it ready for you guys soon! I won't say who the faction is, in fact I have probably said too much, but I will say that this new faction will be a thorn in the literal side of two of your favourite EB factions. "Stay close to the coast, there are wolves in the hills".[/spoiler:dpk9h7mf]
I tu się zaczyna zagadka,która frakcja może być cierniem w boku dwóch istniejących już frakcji ? Ja obstawiam, że Galatowie. A jakie są wasze propozycje?
Faktycznie ostatnio trochę cicho w temacie, ale uwierzcie na słowo, prace nad modem trwają :).
Poza tym Moros ostatnio wspominał na forum, że szykuje się nowa zapowiedź, więc może już niedługo coś pojawi się na sieci.
Zgaduj zgadula - na ORG, też starają się odgadnąć tę frakcję.
Uważajcie tylko na tzw. morosian information czyli celowe zmyłki mające wprowadzić trochę zamieszania w szeregi :P
Hmmm, a mogę uwierzyć "na skrina", albo "na demo"?Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Twórcy przewidują je w ogóle?
Albo podtrzymać zainteresowanie w temacie...Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Jak dla mnie to możesz uwierzyć na co tylko chcesz. W miarę nowe screeny są kilka postów wyżej, a dema nie będzie. Pracę nad modem trwają. Jak chcesz szybciej to naucz się czegoś pożytecznego i pomóż w pracach.
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to proponowałbym trochę dystansu i poczucia humoru. Te zmyłki są stosowane od kilku lat i jakoś nigdy nie słyszałem tak bzdurnej interpretacji.
Reasumując - chillout man ;-)
Sorry, za post pod postem, ale pojawiły się nowe screeny.
hellenistyczne koniki
[spoiler:8fs1xaj4]http://img222.imageshack.us/img222/4768/heta2.png
http://img594.imageshack.us/img594/9056/heta3.png[/spoiler:8fs1xaj4]
Albo prace znowu zwolniły, albo ja za często odwiedzam ten temat w poszukiwaniu newsów :lol:
Dzieje się w temacie dużo, tylko mało informacji chłopaki wypuszczają na światło dzienne. Bardzo ważna wiadomość. Do ekipy dołączył ostatnio nowy magik i produkuje dla moda budynki miast i wiosek mapy strategicznej :). Wychodzi na to, że pierwsza grywalna wersja będzie z budynkami z epoki :). Jak pojawią się jakieś oficjalne screeny, to wrzucę je do tematu.
Ciekawe, czy dałoby się do tego moda wstawić znaną z pierwszego Medievala opcję zabijania jeńców w trakcie bitwy?
A co za różnica czy ich zabijesz w trakcie czy po bitwie?