-
Polecam moda Enhanced Edition http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1814/?. Mod naprawia wiele bugów podstawki i czyni ją prawdziwym wyzwaniem. Teraz gra na drodze ku zagładzie to płacz i zgrzytanie zębów. Walka jest trudna i trzeba stosować różne taktyki, uniki są dużo mniej skuteczne bo przeciwnik wciąż ma szanse nas dosięgnąć. Z Gryfem w prologu walczyłem 4 godziny.Polecam w ustawiniach moda zmniejszyć obrażenia zadawane przez postać do x1.2, obrażenia zadawane przez znaki do x1 i obrażenia zadawane przez kusze do x5.
-
Czyżbym miał zagrać w tę przepiękną grę 4 raz? :) Możliwe :)
-
Ja polecam dodać jeszcze moda który zdejmuje ograniczenia poziomu w mieczach i zbroajch, oraz na pochwy do mieczy dla każdego NPC.
-
Jestem właśnie po misji z płotką w DLC Krew i Wino i powiem jedno, Wojciech Mann jako Płotka sprawił, że nie mam ochoty podróżować na niej już w ogóle. Okropny Dubbing.
-
No to ja mam zupełnie odwrotnie ^^
-
Całość zabawna,to fakt, ale według mnie strasznie bezuczuciowy ten Dubbing.
Za to bardzo fajnie czułem się na misji na Łysej Górze, jako, że mieszkam praktycznie obok niej to przyjemnie odwiedzić miejsce w świecie komputerowym, którego moje rodzinne miejsce było inspiracją :)
-
Gdyby ktoś nie miał Wieśka 3 to jeszcze dzisiaj można nabyć go w dobrej cenie na GOGu - 74.99 zł za edycję GOTY (czyli oryginał + wszystkie dodatki i DLC)
https://www.gog.com/game/the_witcher...e_year_edition
-
Oj dokładnie, to ogólnie cieszy że pokazuje to kulturę słowiańską, rzeczy trochę zapomniane (:
-
Czy warto grać w trzecią część Wiedźmina, nie grając wcześniej w pierwszą i drugą cześć ? Historie są ze sobą połączone ?
-
Warto. Jak najbardziej. Historie nawiązują do siebie, ale można bez znajomości poprzednich części. Jednak wiele umyka z klimatu i całości historii. Tak na dwoje babka wróżyła, warto byś choć spoilery sobie pooglądał, by mieć większe poczucie historii, gdybyś w 1 i 2 jkę nie zagrał.
Choć jak się zna poprzednie, to można robiąc eksport zapisu postaci trochę podtrzymać swoje decyzje i ciąg fabularny, choć nie jest to taki wpływ na poczynania jakby się można było spodziewać, ale jest. Np. możesz kogoś nie spotkać w 3rójce :P
Dawno temu grałem, więc jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić. :)