RTW2 musi być podpięte do steam niezależnie czy kupisz wersje pudełkową czy elektroniczną. Nie ma wyboru- chcesz grać, musisz założyć konto na steam.
Wersja do druku
RTW2 musi być podpięte do steam niezależnie czy kupisz wersje pudełkową czy elektroniczną. Nie ma wyboru- chcesz grać, musisz założyć konto na steam.
Aha, dziękuję za wyjaśnienie. Czyli kwestia instalacji łatek odpada, steam wykona ją za mnie jeśli dobrze rozumiem.
W sumie pewnie to i dobrze...
Czy steam informuje o pojawieniu się kolejnego patcha i pyta czy go instalować czy jedzie równo bez pytania, aż do najaktualniejszego?
Domyślnie jest ustawiona automatyczna aktualizacja, którą można wyłączyć w opcjach. Jednak chyba nie da się zaktualizować gry do nie najnowszej wersji np. do wersji 1.3 nie do 1.4.
Steam jeśli aktualizuje, to zawsze do najnowszej wersji. Czasem jest to ładnych pare giga patchy. Zresztą jeśli steam zatwierdzi Twój klucz aktywacyjny do gry to nie jest takim złym stworem później. Problem jest gdy Twój klucz jest już w użyciu.
Mnie sie juz 2 razy zdarzylo, ze moj klucz byl w uzyciu - napisalem do supportu sprzedawcy i dostalem nowy (za dfugim razem musialem pare dni czekac, bo cos wyjasniali).
Wracajac do tematu to czy planowany jest kolejny patch czy na razie na 4tym poprzestaja?
Planowany jest kolejny patch(tylko nie wiadomo kiedy)-patch 4 to nie jest ostateczna werja tej gry.
Ludzie na oficjalnym forum dalej nie daja im zyc za wypuszczenie takiego bubla....
Też się wam po tych wszystkich benchmarkach już po nocach śni: "GIVE ME BACK MY LEGIONS!"? :lol:
Witam!
Czy aby patch działał poprawnie muszę zaczynać nową kampanię czy mogę kontynuować tę z patcha 3 ? :D Z góry dzięki za odpowiedź :)
Po 4 patchu piknierzy sie jakos dziwnie zachowują, wydaje im rozkaz ataku na wroga, ktory bije sie z inna moja jednostką, oni wtedy ida na wroga ale stają tylem albo bokiem przed wrogiem.
Oj taa. Blisko już 4h spędziłem na "forest". Swoją drogą może warto byłoby sobie jakieś inne sekwencje wrzucić by nie męczyć już Varusa :) ? W sumie ktoś wie czy można wgrać inne sekwencje? Jeśli tak to myślę, że niektórzy (w tym ja) byliby bardzo za to wdzięczni bo forest nie pozwala na sprawdzenie płynności bitew morskich).Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
Co do pikinierów to faktycznie - na nowym patchu mają oni duży problem z egzekwowaniem polecenia ataku. Ciekawostka - rydwany wreszcie naprawione w patchu 4 :). Wymagają specyficznego prowadzenia ale w rękach dobrego gracza sieją mordor.
Pozdrawiam