Ech, zacieła mi się transmisja. Może to i dobrze, bo był karny dla Bayernu i jest 1:1. Faulowal własnie Martin, a strzelał... Butt :o
PS: Barsa, ale w Juve gra na prawej flance ;)
Wersja do druku
Ech, zacieła mi się transmisja. Może to i dobrze, bo był karny dla Bayernu i jest 1:1. Faulowal własnie Martin, a strzelał... Butt :o
PS: Barsa, ale w Juve gra na prawej flance ;)
hehe Butt znowu brama :) w 2000 juz Buffonowi strzelił.
Niezły kozak, bramkarz w tak ważnym meczu strzela karnego 8-)
Niektórzy napastnicy mają gorszy dorobek :mrgreen:Cytat:
Jest bramkarzem strzelającym często bramki z rzutów karnych. Zdobył w meczach Bundesligi 26 bramek, co jest rekordowym dorobkiem strzeleckim bramkarza w historii ekstraklasy niemieckiej. Znany jest jednak przypadek z pewnego meczu Bundesligi, kiedy to Hans po strzeleniu gola z karnego spokojnie truchtał pod własną bramkę. Ten moment wykorzystał jeden z przeciwników, który od razu po gwizdku kopnął piłkę ze środka boiska. Piłka ominęła Butta, który był od niej odwrócony i wpadła do bramki. Tak padł rekord Bundesligi (dwie bramki strzelone w najkrótszym czasie, ok. 15-20 sekund).
Noooo to pojazd.... 4:1 i Juve papa z LM....
Powiem tak może i Milan fart 100 lecia ale awans jest a jak sie mówi szczęście sprzyja lepszym ale Juve :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ciro out :!:
Zamurowało mnie totalnie, dalej nie wierze :roll: kto by się z nas tego spodziewał przed sezonem, masakra jakaś, jutro mam nadzieje usłyszeć że Ferrara się poddał do dymisji, bo to dla niego zdecydowanie za wysokie progi, z takim składem powinni grać k. podobnie jak Barcelona a grają od dłuższego czasu niesamowitą padakę...
Tylko kto na jego miejsce :roll: Musi być trener, który potrafi wykorzystać maksymalnie walory zawodników. No i co z tymi ciągłymi kontuzjami, co chwile ktoś wypada. Już w tamtym sezonie był z tym kłopot.
PS: Z tą Barceloną troche przesadzileś 8-)
PS2: Pochwaliłem troche Caceresa a tu gorszy mecz w jego wykonaniu :roll:
No i ten optymizm przedsezonowy ale widzę, że i terazniejszy, pt. z takim składem powinni grać jak Barcelona mnie powala w kibicach Juve... sorry chlopaki ale "jakim skladem"?
Smuci mnie tylko spadek pozycji Serie A, myslalem, że w tym sezonie do rywalizacji Barca vs Anglia, włączy się nie tylko Real, ale tez Juve i Inter, pierwszy zespol juz odpadl, a drugi to watpie, ze cos zdziała... na Milan nie liczę, trafią na Anglików i bye, bye, choc moze z Arsenalem...