Wysyłaj śmiałoCytat:
Jeżeli miałbyś ochotę na przetłumaczenie tego problemu to przygotuję dokładny opis i wyślę Ci na priva.
Wersja do druku
Wysyłaj śmiałoCytat:
Jeżeli miałbyś ochotę na przetłumaczenie tego problemu to przygotuję dokładny opis i wyślę Ci na priva.
Jak dojadę do domu to do Dresdena PW napiszę z problemem, w wątku jak pisał Rafkos problem może zniknąć w tłumie.
Edit: Gotowe, napisałem do niego.
Czy próbował ktoś z Was używać submoda do DeI o nielimitowanej ilości edyktów w prowincjach ?
Ja go używam od jakiegoś czasu i uważam, iż wzmacnia on trochę za mocno ekonomię ale z drugiej strony limitowanie w prowincjach edyktów jest ahistoryczne, no bo w jaki sposób wielkość państwa może mieć wpływ na ilość wydawanych aktów prawnych. Reasumując używanie tego submoda uważam "za mniejsze zło" i rozwiązanie tymczasowe. Mam nadzieję, iż ekipa DeI pomyśli nad tym problemem.
Dzięki za spolszczenie moda. Miałem wprawdzie czekać na wersję 1.0 zanim go odpale, ale nie wytrzymałem. Widzę, że tutaj jest całkowicie nowy balans i trzeba zapomnieć o wszystkim z podstawki. Słonie i rydwany już nie sieją takiego zniszczenia. Jednak rzuca się w oczy uwalenie oszczepników. Mam też pewne wątpliwości dotyczące jazdy i jej użyteczności względem niszczenia jednostek miotajacych, co po prostu trwa za długo. Jakby przeciwnik miał lepsze AI to cofnął by włocznikow rozniósł jazdę, zanim ta rozprawiła się że strzelcami.
sry że pytam ale gdzie tu jest napisane co dodaje ten mod
Możesz dać linka do tego submoda, bo nie mogę znaleźć.Cytat:
Zamieszczone przez Bradley
Proszę bardzo
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... ted-Edicts
Niestety z tego co pisali na forum nie bardzo działa z modami na ograniczenie ilości agentów (przynajmniej z tym od Dresdena) -chociaż ktoś mi odpisał na forum (jest w linku) jak to ominąć - ale jak dla mnie to już za dużo grzebania w plikach
Mam taką prośbę do moderatorów. Dało by się założyć 2 tematy do tego moda? Denerwuje mnie już, gdy po dłuższej przerwie wchodzę na forum zobaczyć co nowego w modzie (aktualizacje, nowinki dyskusje) , a tu ciągle te same pytania " Lepiej pobrać z TWC czy ze STEAM" ? " Lepszy radious mod czy DeI " ? Przez taki spam, dokopanie się do sensownych infromacji na temat moda zajmuje dużo czasu. Założenie 2 tematów jeden np. Pytania techniczne do DeI a drugi taki jaki jest aktualnie, ułatwiło by życie.
Z góry dziękuje !
Najlepiej gdyby były trzy tematy, tak jak mówisz pomoc techniczna, Aktualności, czyli same informacje, oraz Dyskusja ogólna.
Będą takie tematy, bo dziś w nocy się za to zabieram, plus tematy o submodach :D Do tego ostatniego chętnie bym widział pomocników, bo sam nie mam czasu na testowanie wszystkiego :)
W przygotowaniu są nowe ikonki jednostek w stylu Bullgoda, jak dla mnie bomba, chociaż wiem, że nie każdemu się podobają :)
http://i.imgur.com/qYtz0C9.png?1