Twórca moda robi już pracę nad wersja V.2 bo na swoim kanale na YT robi już gameplay
Wersja do druku
Twórca moda robi już pracę nad wersja V.2 bo na swoim kanale na YT robi już gameplay
Witam nigdy nie mialem tego porblemu,ze mi sie scinał third age przeinstalowalem komputer i poprostu podstawowy medival 2 chodzi jak zloto a jak instaluje third age byle jaki czy mos czy DaC czy zwykły 3.2 to mi sie scina myszka chodzi pomału czy wie ktos moze o co chodzi i czy da rade cos zrobic bo tak sie nie da grac?
patch 4gb ściągnij. Dla moda Beginning of the end times jest on obowiązkowy.
Witam. Mam probem z instalacją patcha 1.2 .
Instaluje poprawnie do folderu C\ Pliki programów 86\ Sega\ Medieval 2 Total War\ mods - ki tu się zatrzymuje bo katalog third age samemu znajduje. A więc sądze że robię wszystko poprawnie. Właczam cleanera a następnie grę.
Włącza się ekran ładowania i nagle czarny ekran..... i wywala do pulpitu bez żadnych informacji o błędach.
Czym może być to spowodowane ?. Dodam że DaC Version 1 działa normalnie( włącza się kampania i w ogóle) .
Z góry dzięki za pomoc
Nie instaluj na c/program files. To czasami prowadzi do błędów. Ja zainstalowałem sobie na D;/steam/steamapps/common/medieval2 (ja mam wersję steamową akurat)
Witam.
Gram Dunedainami i są misje dla Aragorna i pytanie co one dają, czy trzeba to robić Andurila dostałem ale kolejna to Dunharow i jest to trochę daleko czy warto to robić co się dostaje za to.
Armię umarłych. Jak w filmie. Po kilku bitwach znikają i są praktycznie niesmiertelni
Dzięki a jest coś dalej czy to koniec "misji"
Koniec. W tej wersji moda to koniec,w kolejnej części moda może będzie możliwość połączenia się z Gondorem i Bree w Zjednoczone Królestwo.
Witajcie, niesamowity skrypt serwują nam twórcy!
Mowa o Błękitnych czarodziejach dołączających do Khandu. Najlepiej zobaczcie filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=IrDvszUyZ3E