@Milanos - Chwalisz się jak małe dziecko :lol: :lol:
@OskarX - Jako ,że nic nie ma obecnie w kinach, trzeba będzie iść na Koszamr z ulicy Wiązów :D
Wersja do druku
@Milanos - Chwalisz się jak małe dziecko :lol: :lol:
@OskarX - Jako ,że nic nie ma obecnie w kinach, trzeba będzie iść na Koszamr z ulicy Wiązów :D
Koszmaru nie polecam...
a Drużyna A całkiem niezła ;]
Miałem wczoraj do wyboru dobrą komedię, dobry film sensacyjny i dobry mecz :D Oczywiście wybrałem rekonstrukcję krzyżaków :D Nie oglądałem ich wcześniej, ale muszę przyznać ,że jak na film z lat 60 zdaje się, to był zajefajny :D Czasami nudnawy [ciągle gadali po Sienkiewiczowsku] ale zdziwilo mnie ,ze jak juz doszlo do Bitwy pod Grunwaldem to prawie zasnąłem! Była nudna i nie ciekawa, pamiętam tylko szarżę tatarskiej lekkiej, którą sam szarżuję w tuetonic :D Po bitwie oczekiwałem zwrotu akcji, a tu nagle brzydki napis "koniec" i reklama jedynki :evil: :evil: :evil: Zabrakło mi w tym filmie braku przedstawienia sytuacji politycznej, Litwa, Nowogród [?] Dania? Co prawda ten film to tylko Polska-Zakon, ale mogli by dac jakąś mapę, albo info i prowincjach i trochę więcej Litwy, bo od początku filmu była nie oficjalna wojna Polska-zakon, pod koniec oficjalna i nagle wojska Litwy i polaków, bez zadnej rozmowy itp. [jakos slabo to wyjasnili] no i nie bylo pod koniec upadku zakonu, na ktory czekalem :/ Szkoda tej bitwy, ale coz, mogli chociaz pod koniec dac jak w nowych filmach albo grach jak gada jakis gosciu zakonczenie np. I polska z Litwa zwyciezyla zakon blabla Polska zajala to blabla Litwa chrzest blabla...:D
No ale rok 1960[zdaje się] wszystko wyjaśnia :D
Czytalem o tym w gazecie i necie, jak będę miał problemy ze snem to chętnie pójdę ;)Cytat:
@OskarX - Jako ,że nic nie ma obecnie w kinach, trzeba będzie iść na Koszamr z ulicy Wiązów
Tez wczoraj ogladalem ;p Jak widze tych lucznikow ktorzy widac ze nie potrafia napiac luku i litwinow w czapkach z misimi uszami to smiac mi sie chcialo :lol: a sam film fajny po tej poprawie kolorow troszke tak dziwnie wygladal :)
Poszedłem raczej żeby "zobaczyć" i wróciłem z podobnym założeniem. Momentami nie szło się powstrzymać (kot w butach), ale to nie to samo co pierwsze części. 3D chyba tylko dla picu - lepiej by było bez takich bajerów. Dobry motyw z rewolucją. Ogólnie jeśli ktoś widział poprzedniczki to dla porządku powinien pójść ;PCytat:
Zamieszczone przez Ronin
No co ty u mnie niedługo maraton Step up :lol:Cytat:
Jako ,że nic nie ma obecnie w kinach
Eee, to super :lol: Nie ma to jak oglądać roztańczonych chłopczyków :DCytat:
Zamieszczone przez kacperekPL
Shrek oraz Inception wymiataja a nie jakies tanczace pedalki :lol: w rajtuzach lub dresach "a la gangsta" :mrgreen:
A juz za chwilke Toy Story 3 ;)
P.S.Predatores tez mozna obejrzec jesli ktos sie nudzi ;)
jakie już za chwilke, przecież premierę miał ten film 18 czerwca!Cytat:
Zamieszczone przez zajac
A co wy takie dzieci jestescie, ze na takie bajki chodzicie haha
Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Wyszedłem z tego samego założenia i, niestety, gorzko się rozczarowałem. Naprawdę, lepiej bym chyba zrobił, gdybym sobie zapuścił starego, dobrego "Predatora" z kasety, aniżeli marnował pieniądze na ten gniot (co gorsza, firmowany nazwiskiem Roberta Rodrigueza)...Cytat:
Zamieszczone przez zajac