Dobre było jak łapał się za nos a chyba Abate udeżył go w szyje :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Wersja do druku
Dobre było jak łapał się za nos a chyba Abate udeżył go w szyje :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Marat dokładnie :D Najlepsza akcja z Abate, kiedy ten uderzył go w szyję, a plastikowy się chwyta za nos :D :D
Szczerze, to Inzaghi na tym polu bardzo mu nie ustępował. :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Fakt, takiego aktorstwa nigdy nie widziałem. Dostał w szyje, patrzy ,że idzie sędzia to na glebe i się rzucał :D Trener nie słusznie chyba powiedział, że to najlepszy piłkarz świata, bo teraz już totalnie olał wszystko
Ale Ronaldo potrzebuje takiego czegoś. Jak ktoś mu powie, że nie jest najlepszy to będzie grał jak dupa. W tym meczu nie błyszczał ale może kiedy indziej się uda.
Btw dawid nie zauważyłem Twojego ostatniego postu i napisałem to samo :lol:
No ale zobacz, że najlepszy piłkarz światacoś wnosić do każdego meczu! A może jakby tak trener nie mówił to może Ronaldo by się zaczął starać i grać, żeby tak zaczął tak mówić, w co wątpię :DCytat:
musi
PS. Mam nadzieję, że Fabiański będzie bronił w następnym meczu Polski
LECH WYGRYWA Z MAN CITY 3:1 :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :shock:
I wygrał ! Arboleda i Bakero królami :D
No no. Widzę, że spinanie się Lechowi na ważne mecze wychodzi b.dobrze ;) Gratuluję.
No szacuneczek dla Kolejorza...mieli byc "chlopcem do bicia" w grupie a tymczasem sa jaj liderem :lol: ;)
http://www.goal.pl/index.php?dzial=video&material=1858
Lech+Bakero=Puchar ligi europejskiej 8-) Co za emocje były
JAZDA Z <cenzura> KOLEJORZ JAZDA Z <cenzura>
Podnieta w <cenzura>. Brak mi słów. Injac potęga, Kiełb :shock: nie pierwszy i ostatni raz mijal wszystkich jak chcial, Modzen ale przypitolil.
CHWAŁA WIELKIEMU LECHOWI.
Idę się <cenzura>
To był kawał dobrego futbolu w wykonaniu polskiej drużyny, jakiego w pucharach europejskich dawno nie było nam dane widzieć. Długo możnaby było wymieniać zawodników, którzy rozegrali dobry/świetny mecz, przejdę więc do wskazania(moim zdaniem) zawodnika, który zagrał najsłabiej w naszym zespole, czyli Kriwca. Brak zdecydowania w grze, straty, niecelne podania-krótko mówiąc cienko. Niemniej jednak reszta składu dała radę. Lech w tym meczu był po prostu lepszy od Manchesteru City.
Cieszy mnie fakt, że wyciągnięto dobrą lekcję ze spotkania w Anglii. Efekty były doskonale widoczne, choćby w postaci zneutralizowania Johnsona i Adebayora. Ten drugi, kiedy zawodnicy drużyny mistrza polski odcięli go od podań grał bezproduktywnie, i dziś tylko raz uczynił nam szkodę strzelając bramkę. Oklaski dla Incjaca i Możdżenia za(odpowiednio) ładne i piękne uderzenia 8-)
Que será, será, Kolejorz 3 punkty ma!
No to teraz wybiorę się na Juventus i grupa LE zaliczona :P Kiełb chyba kiwał najlepiej na boisku. I my mamy swojego Polskiego Messiego ;)
Btw http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pW ... re=related - poległem :lol:
LECH!!!
Manchester poległ 3:1, hahaha. Świetny mecz, zasługi przede wszystkim do Zielińskiego, ale Bakero coś tam też musiał ich zmotywować. Kriwec fakt, wyglądał, jakby męczył się grą w piłkę i chciał już zejść, ale chyba 2 przypadkowe asysty zaliczył :lol: Arboleda nie do przejścia, Injac znowu świetny strzał i porządna gra, Peszko trochę mniej ciągnął bo jeszcze czuje uraz, ale coś tam robił, Kiełb robił obrońców City jak chciał :lol: Kikut nieźle, Buric parę razy uratował sytuację, Możdżeń ... parę miechów temu nikt go na mieście nie rozpoznawał, teraz wchodzi w takim meczu i strzela okienko :D W ogóle na żywo nie doceniłem tej bramki, bo nie przyglądałem się i cieszyłem wynikiem, dopiero na powtórce widać, że przywalił z 20 - 25 metrów jak nic. Jeszcze raz gratzy! I jeszcze remis Juve, także lider tabeli i 3 pkt przewagi nad 3 miejscem.
No to Lech ma już chyba awans w kieszeni, bo patrząc na grę Juve w tym pucharze, nie widzę możliwości ich zwycięstwa w Poznaniu, ba, może być niezły blamaż. Co do samego dzisiejszego meczu, wynik trochę zakłamuje sytuację, bo ManCity w pierwszej połowie dwa razy poważnie zagroził bramce Lechitów, bylo bardzo gorąco. Ta druga bramka to też czysty fart - remis byłby na pewno sprawiedliwszy, ale dobrze się stało, że kopciuszek utarł nosa milionerom z koziej rzyci, którzy psują rynek transferów.
Hm. Zaspałem na ten mecz, a widzę, że było co oglądać :). Dobrze. Juve raczej im nie zagrozi z taką plagą kontuzji.
Ho ho, widzę że wszystkim skoczyła piłkarska samoocena, "Juve nam nie zagrozi", "Leszcze nic nie grają" ;) panowie to mimo wszystko słynny klub z o wiele mocniejszej ligi. Lech będzie musiał się bardzo spiąć żeby z nimi wygrać. Ale fakt jest to w zasięgu Poznaniaków.
Popatrz na gre Juve z Salzburgiem, to bedziesz wiedział co i jak ;) Dodaj do tego jeszcze plage kontuzji + to, że Juve nie podchodzi chyba do LE z pełnym zaangażowaniem.
A ja sądzę, że będzie remis. Lech w tym meczu był lepszy od Man City i zasłużenie wygrał. Arboleda po prostu doskonale przykrył Adebayora, choć przy bramce dla nich trochę zaspali, słabo wyskakując w górę i nie przeszkadzając przeciwnikowi przy dobitce. Mimo wszystko
Wielki Kolejorz KKS :P
Szkoda ze Zielinski nie doczekal tego zwyciestwa jako trener, bo to jemu sie ono tak naprawde nalezalo. Nie wiem czy ktos z was widzial ten transparent rozwieszony wsrod kibicow o zabawie z biletami, zmianami trenerow itd. To Zielinski wygral dla lecha tyle ile Smuda i inni nie byliby w stanie wygrac. Jesli Lech teraz wyjdzie z grupy w LE i cos tam powalczy to tylko dzieki zasludze poprzedniego trenera, a nie Bakero.
W juventusie byla/jest masa kontuzji: bodajze z calej kadry moglo gac tylko 10 zawodnikow, bo reszta poltuczona (a dwoch nie moglo zagrac w LE w tym sezonie bo w miedzyczasie zmienili klub). Juve walczy w lidze wloskiej a drugorzedny puchar ich zupelnie nie obchodzi w tym sezonie. Mysle ze Lech, jesli koledzy nie spoczna na laurach, bedzie mogl spokojnie wygrac u siebie z Wlochami, by w ostaniej kolejce dobic (badz zremisowac, to juz bedzie walka o miejsce w grupie w MC) z Salzburgiem. Powodzenia!
no i Wisła dowaliła Cracovi, ta cisza w 94 minucie po bramce :shock: hehehe nie wiem co bym zrobił żebym był kibicem Cracovi chyba samobój XD
Współczuje Cracovii, wyrównany mecz, a tu taki pech parę sekund po doliczonych 4 minutach ... autentycznie smutno mi się zrobiło po gwizdku, jak widziałem niedowierzanie i zdołowanie ich piłkarzy. Interwencja Cabaja świetna, coś jak Dudek w finale ligi mistrzów.
Chodzą plotki, że Zieliński przejmuje Widzew!
Cytat:
Zamieszczone przez Rados
Oby Bakero niczego nie zawalił. Myślę że jak Lech nie przegra z Włochami i wygra z Salzburgiem to ma szansę na awans. A tak się śmieją wszyscy z Lecha zę w lidze ma 11 miejsce i nic nie gra. Żal mi tych ludzi z Krakowa i Warszawki którzy od lat potrafią tylko gadać bo grać na pewno nie. Lech już drugi sezon dobrze sobie radzi w LE żadna inna drużyna z Polski od dłuższego czasu nie może powiedzieć że ma porównywalne sukcesy.
:)
Ma szansę? Na 99% wyjdzie z grupy. Lech ma/miał przewagę jednego zawodnika, bo ten zawodnik to kibice ;) Ale do ligi by się mogli przyłożyć i wejść póki co w piąte miejsceCytat:
Myślę że jak Lech nie przegra z Włochami i wygra z Salzburgiem to ma szansę na awans. A tak się śmieją wszyscy z Lecha zę w lidze ma 11 miejsce i nic nie gra.
A co da 5 miejsce?
Przecież gdyby tak było, to Lech by miał 11 pkt, przecież to jest milion procentowy awans :roll:Cytat:
. Myślę że jak Lech nie przegra z Włochami i wygra z Salzburgiem to ma szansę na awans.
Bez jaj :oops: Poważnie? Zamiast trenera niech skombinują rozgrywających, bo atak jest. Obecny trener nie jest zły, a oni zawsze mieszają z tymi zmianami trenerskimi... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Każdy Polski klub ma z tym problem .
A Zieliński nie ma iść do Polonii? Widzew ma duży potencjał, naprawdę, Sernas i Robak to dobrzy napastnicy, ale drużyna ma problem z psychiką lub trenerem.
Kretek to trener bez jajeczny. Do każdego meczu podchodzi tak samo (nieważne czy to pojedynki z Legią, Bełchatowem czy Arką, Polonią), piłkarze w ogóle nie czują przed nim respektu i nie potrafi ich zmobilizować. Wzmocnień trzeba zimą szukać na gwałt i sprzedać drewna pokroju Kuklis, Grzeszczyk, Durić czy Szymanek. Wczoraj w meczu z Zagłębiem środek pola u nas nie istniał :evil:
Wreszcie strzelamy bramkę jako pierwsi. Jagiellonia nie stara się murować bramki i w efekcie mamy całkiem ładny mecz. Pięknie wyglądają trybuny z kompletem kibiców :).
Zgadzam się z przedmówcą. Ładne uderzenia Legii z daleka i fajne rozgrywania piłki w polu karnym. Pierwsza połowa bardzo udana, a gol właściwie nie do obrony, bo uderzenie było precyzyjne. Liczę na Jagę ;)
Zerkałem na mecz Legii z Jagiellonią mocno trzymając kciuki za Jagę...Niestety, moje przewidywania się sprawdziły Legia zaczęła grać swoje po okresie wahań formy...Jak trener ma wolną rękę i zaufanie właścicieli to zawodnicy też zaczynają inaczej postrzegać swoją pracę...Tyczy się to obydwu zespołów.
Co nie zmienia faktu, że 1 gol ukradziony, mecz potoczył by się wtedy inaczej. Chodź Jaga nadal ma problem z meczami na wyjazdach i ostatnio lekki kryzys jest, nie grają tak ładnie jak kiedyś.
Po przyjściu z meczu Zawisza-Jarota [zwycięstwo 3:0] oglądałem mecz Jagi z Legią od drugiej połowy-co do drugiej bramki, to nie powinno się zostawiać bramki bez bramkarza, lepiej przegrać 0-1 niż 0-2, a po takim rzucie wolnym bramkarz nie miał żadnych szans na strzelenie gola 8-)
OskarX, jaja sobie robisz? Przecież to była ostatnia akcja meczu, w takiej sytuacji wyjście bramkarza do ofensywy to normalka.
Nie wiem jak było z tą ukradzioną bramką, bo oglądałem od 40 minuty jakoś, ale IMO Legia mocno dominowała na boisku i zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Ułożyła się już w Legii wyraźna pierwsza jedenastka, chociaż w składzie bardzo innym od tego, którego spodziewano się przed sezonem. Dobrze, że wreszcie udało się strzelić pierwszą bramkę i skończyć mecz na zero z tyłu.
Ostatnia akcja pod bramką Legii i Legia zdobywa bramkę 8-) Tak, dominowali wyraznie na boisku, lider dostal 2:0 mam nadzieję ,że lech szybko wskoczy na wyższe miejsca
Chyba lepiej zacząć odrabiac straty i miec np. to piąte poki co, niz siedziec na koncu tabeliCytat:
A co da 5 miejsce?
Ktoś tam gadał, że jeśli Lech wyjdzie z fazy grupowej LE teraz, to w następnym sezonie mamy 5 drużyn w pucharach(a mistrz będzie zaczynał od 4 fazy eliminacji LM).
To całkiem zacnie, chociaż brzmi zbyt ładnie żeby było prawdziwe :D. Możesz podać źródło?