Zamieszczone przez
Napoleon7
Asuryan, więc powiem szczerze, że ci się trochę dziwię. Bo tak "na oko" to masz poglądy liberalne i do wyboru PO i N. Jestem w sanie zrozumieć, że z takich czy innych powodów zraziłeś się do PO (mniejsza z tym czy słusznie czy nie - nie o to tu chodzi), ale jako alternatywę masz N, która do tego co napisałeś pasuje nawet bardziej. Więc w czym rzecz? Przyznam, że nie wiem. Razem jest takim samym nowicjuszem na scenie politycznej jak N (na dodatek zaś nie ma swych posłów, więc wciąż nie do końca można mieć pewność co się po niej można spodziewać). Korwin jest jaki jest - ma pomysły nierealne a od pewnego czasu dodatkowo idzie w populizm (osobiście kiedyś jeszcze miałem do niego pewien szacunek i sympatię za stałość poglądów i ich swoistą logikę, gdy zaczął się radykalizować i zbaczać w populizm tą sympatię straciłem całkowicie), PSL - jakie jest każdy widzi, ale nie sądzę by ktokolwiek miał złudzenia że ta partia może poprowadzić Polskę wobec wyzwań jakie ją czekają w najbliższym czasie. Patrząc na te alternatywy dziwię Ci się, że nie rozważasz choć trochę glosowania na N, co biorąc pod uwagę to co napisałeś, miałoby swą logikę.
Wybacz, że tak "głośno" rozważam na temat twych poglądów.