Masz dwie opcje ;)
zapłacić za niezabezpieczony plik :twisted:
poszukać na google... to nie boli. Mi to zajęło 10 sekund. Więcej nie napiszę, bo to przecież namawianie do kradzieży PRAWDA? :evil:
Wersja do druku
Masz dwie opcje ;)
zapłacić za niezabezpieczony plik :twisted:
poszukać na google... to nie boli. Mi to zajęło 10 sekund. Więcej nie napiszę, bo to przecież namawianie do kradzieży PRAWDA? :evil:
To jest temat, dla ludzi którzy interesują się informatyką(oprogramowaniem), piszę to dlatego żeby się nie rozpisywać na temat np. blue screen.
Mam problem z Blue Screenem(BSoD-blue screen of death,krytyczny błąd). Mianowicie chodzi oto, że włączam np. Medieval II, wchodzę w kampanię gram- wszystko dobrze, wchodzę w bitwę i po ok. 5-10sec BSoD-krytyczny błąd. Ten błąd występuje TYLKO na XP, na 7 nie mam takich błędów!
Mam oryginalny system i XP i 7 (oba wersja professional), więc W CZYM PROBLEM?! Ze sprzętem nie, bo na 7 działa i git. XP oryginalny!
To co do (...) JEST?!! Nie tylko w MTW mam taki problem, w LOTR(władca pierścieni bitwa o śródziemie II, oryginał) to samo XP -BSoD, 7-git.
Proponuję lekturę regulaminu - Lena
To, że występuję tylko na XP, nie dyskwalifikuję to absolutnie możliwości problemu ze sprzętem, czy to często z nowo zainstalowanym urządzeniem(zewnętrznym czy to wewnętrznym), lub jeszcze częściej konkretnie z dyskiem twardym poddanym zużyciu.
Właśnie zainstalowałem Windowsa-no i jakiego by tu zainstalować darmowego antyvira? Tylko nie avasta, bo to gówienko nawet wirusów mi nie wykrywało
AVG, Avira, BitDefender
A który z nich posiadasz 8-) Chodzi mi o pewny programik ,żeby znajdował wirusy przy pełnym skanowaniu
Ja teraz mam AVG, jak mi sie skonczy licencja(mam z czasopisma) to instaluje kolejnego z czasopisma, ale ArcaVir :P
Te trzy sa ogolnie chwalone jako darmowe antywiry, nie obciazaja komputera zbyt mocno i sa dosc niezle. Oczywiscie najwiecej zalezy od uzytkownika i tego co sciaga :P
Najwięcej to zależy od tego czy ktoś wie jak zdobyć DOBREGO antywirusa dzięki World Wide Web ;)
U mnie Avast działa doskonale i jestem zadowolony ;) Również polecam AVG dobry antywirus :)
Od ładnych kilku lat nie mam żadnego antywirusa i nie narzekam ;)