Falmir:
A Ty nie jesteś też żołnierzem? To proste. Znajdźmy zarządcę magazynu.
Wersja do druku
Falmir:
A Ty nie jesteś też żołnierzem? To proste. Znajdźmy zarządcę magazynu.
Rhen
W sumie to nie jestem choć niczym się nie różnimy w służbie raczej.
Falmir i Rhen:
Na myśl od razu przyszedł wam kwatermistrz, a Falmirowi jeden z żołnierzy, który "właściwie" rządzi tu wszystkim. Może warto któregoś spytać o zgodę?
Falmir:
Szuka w pobliżu najbliższego żołnierza, który siedzi w pobliżu magazynu. Gdy go już znajduje, postanawia się zapytać o dostęp do magazynu.
Rhen
Czeka na Falmira aż zakończy poszukiwania
Edward
Murrrwa... Jęknął gdy Dan go zbudził. Zaraz zerwał się jak poparzony krzycząc - gdzie moja skrzynia? Gdzie moja skrzynia!?
Dan
Eeee....,jest za Tobą - powiedział lekko zdziwiony tak paniczną reakcją - Czyżby przechowywał tam jakieś złoto i kosztowności? Hmm,wydaje się dość ciężka i pojemna....
Edward
O! Podbiegł do skrzyni i wziął ją natychmiast. Potem już jakoby uspokojony spytał - gdzie się wybierasz? Pewno obić parę łbów, po wyglądzie sądząc? Hehe.
Dan
Właściwie to do zamtuzu hehe,łbów już kilka obiłem,teraz czas na relaks.... - odparł uśmiechając się na samą myśl o tym
Edward
Właśnie tam byłem przed chwilą, tyle mórz przepłynąć musiałem by tu zawitać, aaahahaha! Polecam tą czarnowłosą, nie dość że dobra w akcji to i niegłupia, w konia ją zrobić chciałem wciskając tani zwój żeby na drugą nóżkę zrobiła, buahaha a ta się nie dała!