Pamiętam że na wiki pisało dokładnie że bodajże w 98 podczas wywiadu dla MTV ujawnił iż jest gejem.
Wersja do druku
Pamiętam że na wiki pisało dokładnie że bodajże w 98 podczas wywiadu dla MTV ujawnił iż jest gejem.
Podobno w Machete ma być death metalowy kawałek. Nie wiecie o co chodzi?
Co sądzicie Panowie o Hellhammmerze 3 znanym szerzej jako Triptykon?;)
A nowe High on Fire to ich najgorsza płyta jaką wydali i bardzo średnia, brzmienie okropnie spedalone, ciągnie się okropnie, brak ciekawych pomysłów.
To już judas prista nie słucham :mrgreen:
Jeszcze nowego dzieła Tomka Wojownika nie słuchałem. A High On Fire rzeczywiście średnie i na pewno gorsze od ostatnich dwóch. Szczególnie pierwsze przesłuchanie było słabe, później już trochę lepiej, ale i tak zawiedli.
Wokale niszczą, brzmienie miażdży, kilka wybitnych momentów, choć całość wydaje się być trochę nierówna i słabsza od "Monotheist". To tak po pobieżnym przesłuchaniu.Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Z tegorocznych pozycji w zniszczyły mnie: Burzum, Darkthrone, Abigor. Słucham właśnie Twilight "Monument to Time End" i jest lepiej niż dobrze. Coś czuje, że metalowa lista zakupów będzie w tym roku długa. :twisted:
Wszystko w temacie ;)Cytat:
Wokale niszczą, brzmienie miażdży, kilka wybitnych momentów, choć całość wydaje się być trochę nierówna i słabsza od "Monotheist".
Co myślicie o Iron Maiden mi się nie podoba piosenki podobne do siebie nieciekawe słaby wokal (odwołuję się do pamięci) ogólnie cienki zespół nie rozumiem fascynacji nad nim.
Bo to jest kiepski zespol;) Nudny i grajacy generalnie jeden utwor. Mieli pare nezlych kawalkow ale to dawno i nieprawda.