Skończcie z offtopem tutaj, a najlepiej załóżcie sobie temat w dziale historycznym. :)
Wersja do druku
Skończcie z offtopem tutaj, a najlepiej załóżcie sobie temat w dziale historycznym. :)
Siemka, mam pytanko jak można usunąć wieże strażnicze i czy w ogóle się da? :)
Z tego co mi wiadomo, nie da się.
Nie da się.
Witam mam pytanie. Otóz czy da sie (lub tez czy istnieje jakis program) dzieki któremu mógłbym zagrać z kumplami przez hot seat lecz w taki sposób by nie przesyłać saveów? By rozgrywka byla ciągła.
Prosze o szybka odp.
Pozdrawiam
Pewno się da, ale ograniczeniem będzie jeden komputer. Tryb hot seat to ogólnie tryb gry w multi na jednym kompie. Przesyłanie save-ów pozwala ominąć to ograniczenie.
Siema, mam gre po ang i jedno pytanko, jak zAGRAĆ państwem w innym roku niż w 1080? Pewnie było wałkowane, ale jak już mowiłem gram w angielską wersje, w jezyku ktory slabo rozumiem.
To po co ściągasz pirata, skoro możesz dostać za 25 zł Medka z dodatkiem i to po polsku. W języku, który rozumiesz? ;>
Za pomocą modów lub dodatku Kingdoms. By grać w mody można mieć angielską wersję, pod warunkiem że jest oryginalną.
BTW, Samick, ja tez gram w angielską wersję - nie ma wersji pl na steam.
Faktycznie, zapomniałem o STEAMie. Przepraszam (chyba, że się nie mylę, to nie przepraszam ;>).