Kopie trochę krótkawe.
Wersja do druku
Kopie trochę krótkawe.
Prawdę powiedziawszy - coraz lepiej :)
Co racja to racja. Ale kopie trochę krótkawe. :P
Jak dla mnie ok tylko te skrzydła... Husaria w XVII na pewno takich nie używała. No ale trudno, dobrze że chce im się w ogóle poprawiać tą husarię. Skrzydła na pewno wyglądają lepiej niż poprzednio.
Mimo zastrzeżeń jakich mam do epoki i twotru RON-u, do wykonania, cieszę się że w ogóle stok się podjął odwzorowania polskich jednostek...Co do wyglądu husarii, w Rosji bractwa historyczne z wielkim pietyzmem podchodzą do tej formacji, gdy ją odwzorowują, i nie byłbym taki pewny że moderzy nie mają swoich podstaw by tak, a nie inaczej ją pokazywać...
Wielkie słowa uznania dla Ensisa i całej ekipy za to co uczynili począwszy od linków, opisów aż po spolszczenie... :D
Wierze, że moderzy korzystają ze źródeł i szanuje ich pracę. Husaria taka jaka jest w modzie występowała w historii tylko, że w wieku XVIII. Możliwe że moderzy użyli akurat takiej husarii w modzie gdyż wygląda ona bardziej "epicko" ;) i ja nie mam im tego za złe :)Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
AAA włąsnie, jak to jest z tym sub modem RON? Można mieć jaką nadzieję?
Odpowiem żartem:
Nadzieję można mieć zawsze- powiedział pająk do muchy...Musi być pani cierpliwa i poczekać... :mrgreen:
Najpierw to się sesje muszą zakończyć, a Rosjanie musza w miarę unormować się z patchami, bo nie ma sensu dorabiać teraz nowego moda, jeżeli szybko okaże się on niekompatybilny z tym co zamierzają wydać ;)
Okay, Panowie widzę, wszyscy studenci historii?