I dzinkować. Teraz już wiem, że muszę je pić jeszcze szybciej ;)
Wersja do druku
I dzinkować. Teraz już wiem, że muszę je pić jeszcze szybciej ;)
Od jakiegoś czasu w Biedronce można kupić ciemnego Paulanera za 2,50 zł, nie powiem, od tego czasu kupiłem ze dwie zgrzewki po 30 flaszek :p
Bez jajCytat:
Od jakiegoś czasu w Biedronce można kupić ciemnego Paulanera za 2,50 zł, nie powiem, od tego czasu kupiłem ze dwie zgrzewki po 30 flaszek :p
A mnie akurat biedre pod domem praktycznie stawiają
Co to za czasy by chłopstwo pańskie piwo na kraty kupowało :? ? Pewnie jakiś trefny ten paulaner.
Mi brakuje biedronkowego leżaja pszenicznego, wielkieś mi uczynił pustki w domu moim mój drogi leżaju tym zniknieniem swoim jak mawiał poeta.
Najlepszy pszeniczniak do 2.50 zł.
Precz gburze, bo nachajem po plerach przejade!
Namysłów bardzo dobre piwo, śmiem twierdzić że lepsze od Perły :mrgreen:
A to jakiś koncerniak jest czy regionalne? W sumie każde regionalne jest lepsze w smaku od koncerniaka - przynajmniej co do zasady, niekoniecznie jeśli chodzi o cenę :)
http://smakpiwa.files.wordpress.com/...yc5bcowe-4.jpg
Piłem w weekend. I potwierdzam, świetne lekkie piwerko. Nikomu u mnie nie smakowało ale to lepiej dla mnie bo mi nikt nie wypije :D
Piłem i jakoś dupy mi nie urwało. Mimo wszystko najlepsze z tego co ten browar ma w ofercie - ciemne jest nie dobre i nie polecam.
W Carrefourze jest promocja Żywego, kosztuje jakoś 2,50 zł. Dla mnie to świetny, nieco mocny lager i przede wszystkim pierwsze 'regionalne' i reklamujące się jako niepasteryzowane piwo w Polsce, bodaj z 2004 roku. Mało wyczuwalna goryczka, wręcz słodki posmak, wchodzi bardzo dobrze jak na mocniejsze (6,5% bodaj) piwko. Za taką cenę żal nie spróbować. ;)