anglia
http://speedy.sh/gz8Qd/mko23t29a.sav
Wersja do druku
Sojusznik/MG?
Dentor dzisiaj zrobi turę.
Już widzę te zastępstwa.
sorrka za to ale zauważyłem dopiero wczoraj i musiałem się upewnić czy mam zrobić czy nie :/
Sycylia :
http://www.speedyshare.com/6CzFn/mko23t29Syc.sav
Wstawie jutro. Domen będzie niespodzianka :)
Maryniasz jest chory i prosił mnie bym dokończył za niego turę. około północy wstawię.
MG niech przeklika. Masz ze mną stalowego pona i nie życzę sobie, żebyś robił za mojego wroga tury.
ktoś tu nie umie przegrywać z godnością.
Stalowy masz z państwem - Mediolan a nie z graczem - Zachar
Prośbą o przeklikanie MG żeś się teraz pokazał w najlepszym świetle..
Daj screena z tymi dwoma księżniczkami co :?: To problem :?: Poza tym to jest moim zdaniem na równi z zabijaniem generałów zabójcami.
Jak można perfidnie użyć księżniczek do zlikwidowania dwóch nocnych wojowników i zniszczyć dzięki temu trzy armie jedną swoją :?: To jest chore.
Może jeszcze mi powiesz, że to są księżniczki genueńskie a nie sycylijskie :?:
Z tego co pamiętam to zgłosiłeś do oddania ten Mediolan już dawno temu, to dlaczego nadal nim grasz :?:Cytat:
ktoś tu nie umie przegrywać z godnością.
Stalowy masz z państwem - Mediolan a nie z graczem - Zachar
Z KO, gdzie przegrywałeś też zresztą zrezygnowałeś.
Oddajesz Mediolan, a nadal grasz Mediolanem i dodatkowo jeszcze Sycylią :?:
Już sojusznikiem nie jesteś, skoro zrezygnowałeś z tej KO a ciągniesz tury Mediolanu tylko dlatego, że nie znalazł się chętny do przejęcia.
Ale w takim razie nie powinieneś jeszcze grać dodatkowymi frakcjami.
nie jest chore. I grając już dość długo powinieneś mieć już styczność z takimi posunięciami. Po za tym nie 1 ci rozwala 3 a maryniasz ma tam 2 armie. tego też nie wziąłeś pod uwagę ustawiając tam armie.
Nie chę mi się przepychać słownie w takiej sprawie :)
Jeżeli wszyscy zgadzają się poczekać za Maryniaszem a mg nie przeklika tury to nie będę kończył tej tury za sojusznika.
Screna z księżniczkami mogę oczywiście pokazać
Może chcesz bym wysłał do maryniasza smsa by wstawał z gorączką do komputera? :roll:
edit:ty też dałeś ogłoszenie że szukasz zastępstwa :) mógłbyś już przestać z tym wymyslaniem..