Radious Campaign mod :)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wersja do druku
Radious Campaign mod :)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Heh, pierwszy raz coś takiego widzę - gdyby nie filmik, to bym nie uwierzył - a mam około 50h rozegranych w kampaniach singla. Nie wiem, albo ja mam niesamowite szczęście (tylko 2 x bug z pathfinding moich jednostek, 2 x zwiecha gry), albo Ty niesamowitego pecha.Cytat:
Zamieszczone przez adi
Co konkretnie daje ten mod Radoius Campaign ? Sorki jestem nowy tutaj i pytam po prostu :)
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... gn-Mod-!!!!
Warto z nim uważać, bo zdaje się, że liczba armii wroga w czasie wojny domowej zależy od aktualnego limitu, więc tutaj może ich być nawet 30.
Ogólnie lepiej go zainstalować czy lepiej zostawić tak jak jest?
Skoro Armia lądowa bez problemu porusza się po wodzie, i (aż za) dobrze walczy na niej.
Analogicznie nasi marynarze też powinni umieć poruszać się w głąb lądu, na mapie kampanii. :D
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
To raczej Ty masz niesamowite szczęście, bo u wielu osób chłopaki sobie po prostu tańcują. Te negatywne opinie o grze na pewno nie są na wyrost. Ja mam rozegrane ponad 90h na legendarnym różnymi frakcjami, głównie Rzymem. Dwa razy musiałem przerwać grę w okolicach 70tury lub lekko ponad ponieważ wieszała się przy przejściu na kolejną turę, cały czas w tym samym miejscu. Teraz czekam na oficjalnego patcha, bo na obecną chwilę niestety nie idzie grać, a nie chce nadziać się na kolejne niespodzianki, wystarczy tego. Chcę uniknąć spotkania z latającymi legionistami, bo chyba umrę ze śmiechu.
Takiego błędu w Rome 2 nigdy nie miałem, ale za to w Shogunie 2 to było notoryczne gdy moje oddziały starały sie przejść przez most :DCytat:
Zamieszczone przez BKA
Czyli wychodzi na to że wielkie armie podczas wojny domowej to wcale nie bug.Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Generalnie to zajebiście... dopóki nie instalowałem żadnych patchy było w miare. Po zainstalowaniu tego patcha 2.0 nie da się grać wogóle takie są lagi. Jednym słowem masakra