Witam, chciałbym spytać czy warto instalować moda Radoius? Czy już lepiej grać na czystej wersji gry.;)
Wersja do druku
Witam, chciałbym spytać czy warto instalować moda Radoius? Czy już lepiej grać na czystej wersji gry.;)
Jak sprawdzić wersje gry?
saylon19 - zagraj w DEI, gra staje się o jakieś 60% ciekawsza. Masz możliwość zagrania niedostęnymi w podstawce nacjami, są znacznie lepiej zbalansowane jednostkii jest ich więcej niż w podstawce. Wyjątkiem jest Rzym któremu zabrano gladiatorów co jest akurat świetnym pociągnięciem. Napiszę Ci tak jak napisali mi - "nie męcz się już na wanilii" :)
Co to te DEI?
@fifa93 Ty tak na serio czy trolujesz? Co drugi Twój post to pytanie o patche. Tak więc jeszcze raz, i mam nadzieję że ostatni, wersję patcha widać w prawym górnym rogu ;)
DEI to mod pod Rome II, możesz go znaleźć w temacie o modach pod Rome II troszkę niżej. :)
Aaa a ja myślałem że DEI to jakiś oficjalny dodatek ;p. Czy DEI działa razem z Radiousem?
viewforum.php?f=575
Nie wierzę, żę tam nie zaglądacie, ludzie perełeczki robią i nie po raz pierwszy tyłek twórcom gry ratują.
Dzięki za polecenie DEI, ale jednak wole grać w polską wersję ;)
W DEI tekst jest po polsku, brakuje jedynie tekstu przy opisach nazw nowych jednostek i budynkó choć te ostatnie w najnowszej łatce jakoś zniknęły. Jeżeli grałeś już w R2 to brak nazw jednostek nie będzie Ci przeszkadzał a gra jest... zuuuuuuuuuuupełnie inna na plus oczywiśćie. Z resztą, rób jak chcesz i baw się dobrze. :)
Znaczy wiem, że jest po polsku. Ale chyba brakowałoby mi tych opisów jednostek, jeszcze jakby po angielsku one były a reszta po polsku :P