Masakra "Świętych" nad "Villas" i najszybszy hat-trick w Premier League(2:56 dla trzech bramek):
Edit:arrow: Ślicznie wczoraj Jaga wypunktowała Kolejorza który nawet przy pomocy sędziego okazał się być tłem dla białostockiego zespołu.Okazuje się że 10 młodych krajan w zupełności wystarczyło na zagraniczny skład Lecha.Teraz pyknąć Legię w środę i dalej grać swoje bez pompowania tego balonu który już pismaki zaczynają nadymać.Kto będzie Mistrzem to się okaże po ostatniej kolejce.Oczywiście nie mam nic przeciwko żeby puchar wylądował w klubowej gablocie ;)
20-05-2015, 22:23
Nezahualcoyotl
Kabaretu o utrzymanie tytułu mistrzowskiego na Łazienkowskiej ciąg dalszy.Tym razem padło na moją Jagę.Race odpalone i gra wstrzymana na 3 minuty a sędzia dolicza ich w sumie osiem.Trzeba dać stołecznym kopaczom jak najwięcej czasu na strzelenie bramki.Aż wreszcie na minutę przed końcem daje Legionistom karniaka z kapelusza jednocześnie będąc ślepym na faul na Frankowskim w tej samej strefie ale po przeciwnej stronie boiska.Całe szczęście dla Gila że go sztabowcy obydwu drużyn uratowali przed Probierzem tuż po zakończeniu meczu.
Sportowo te miernoty ostanio pokonały Jagiellonię w 2010 i nic tego nie zmieni a na pewno nie dzisiejsze przedstawienie:
Oj boli leśne dziadki że klub znikąd i z nikim w składzie rozwala "gigantów" Extraklapy :devil:
21-05-2015, 09:44
Il Duce
Ten karny to absolutny skandal, ja nie wiem co miał sędzia w głowie jak to gwizdał, natomiast karnego po rzekomym faulu na Frankowskim moim zdaniem też nie powinno być bo dołożył dużo od siebie i Bereszyński upadku nie spowodował tą interwencją. Mecz powinien się zakończyć wynikiem 0:0 i tyle.
Marna to pociecha bo Jaga punkty straciła a Legia je zyskała.Murzyn zrobił swoje...Pozostało cztery mecze do rezegrania i cztery punkty do odrobienia wobec aktualnego lidera.Póki co zdrówko za Probierza i chłopaków.Teraz trzeba się wyładować na Wiśle w najbliższą sobotę.
Strasznie mnie poirytował ten sędzia co Legii zagwizdał karnego... nie dziwię się Probierzowi że taki wściekły był. Szkoda jagi bo według mnie bardziej zasługuje teraz na fotel wice lidera (oczywiście lider Lech ;D) od Legii, za caały sezon jaki zagrali. Dobrze że Boniek zareagował i coś się zaczyna dziać.
26-05-2015, 21:30
Nezahualcoyotl
Cicho być bo druga bramka Jagiellonii przeciwko Wiśle była ze spalonego co prawda minimalnego ale spalonego:P.Trzy mecze do końca ale zespół z Podlasia musi wygrać dwa z nich żeby mieć mozliwość zagrania w LE...po kwalifikacjach oczywiście.A w niższej lidze wygląda na to że łódzki klub podzieli los Polonii Warszawa.Szkoda iż w taki sposób szlag trafia zaslużoną drużynę: http://ekstraklasa.net/widzew-lodz/w...557dd679763cb2
28-05-2015, 11:27
Gajusz Mariusz
cenzura
28-05-2015, 11:34
Pampa
O nie nie, nie mieszamy polityki ze sportem. Koniec i kropka.
28-05-2015, 16:58
Gajusz Mariusz
O nie! Piłka nożna to nie tylko 22 facetów ganiających za piłką. To także decyzje o mundialu w Rosji i (najlepsza z najlepszych) o mundialu w Katarze w środku zimy. Precz z cenzurą choćby idole potykali się o własne nogi! :D Podłoża i efekty decyzji FIFY, UEFY i PZPN także tu omawiamy! http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/wladimir-putin-amerykanie-chca-nam-odebrac-mundial/fkpntb