Nie potrafię się oderwać od tego moda i zaczynam kolejną kampanie. :)
Zna ktoś może jakieś niestandardowe AI bitewne?Wiem ,że jakiś użytkownik tego forum zrobił takowe ale ono było tylko do 6.3. :/
Wersja do druku
Nie potrafię się oderwać od tego moda i zaczynam kolejną kampanie. :)
Zna ktoś może jakieś niestandardowe AI bitewne?Wiem ,że jakiś użytkownik tego forum zrobił takowe ale ono było tylko do 6.3. :/
Witam.
Mam pytanie - czy istnieje jakikolwiek mod, który zmienia Gniezno z powrotem na Poznań?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Możesz sobie zmienić tę nazwę w 1 turze ;)
Hej powracam ponownie do Bellum Crucis 7.0 Jakie są obecnie dostępne EDU do tego moda? chciałbym takie nie agresywne ponieważ Edu od wino to zero dyplomacji. Wszyscy mnie atakują a jak proponuje zawieszenie broni to nie ma mowy...
Ale EDU nie ma nic wspólnego z dyplomacją, to statystyki jednostek. :) Tobie pewno o AI chodzi, to jest czyste z Bellum i od Pitera.
Wróciłem ze szpitala i od razu go install M2TW. Na pierwszy mod poszedł BC7.0 Tylko żem się zgubił w naszych rodzinych submodach do niego ;. Są trzy wątki chyba o submodach i trochę się pogubiłem co installować a co nie.
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...%C5%82%C4%99dy dla 7.0 instaluj tego
Ok dzięki za szybką odpowiedź. Jeszcze tak kilka pytań aby nie było za łatwo :0
1. W wątkach czytałem że Polska jako frakcja jest bardzo trudna i nie posiada dobrych jednostek. Tylko cholercia nie wiem czy to było odnośnie do wersji 6.3 czy 7.0 Jeżeli do tego 7.0 jakiś submod bo w tym megapacku o rosterze Polski nie ma wzmianki.
2. Grałem już trochę w BC 7.0 a jako że nigdy ze mnie nie był jakiś TotalWarowy wymiatacz to kampanie szybko się kończyły. Ogólnie najłatwiejsza frakcja w BC
1. Poprawiona Polska jest w megasubmodzie pod 6.3, ale to już trzeba dogrywać też rooster HellVarda
2. Wg mnie Bizancjum
Czyli Polska jest poprawiona w 6.3 ale na razie nie ma wersji pod 7.0?