Aurelia
Wpatrywała się tak jeszcze chwilę w oczy przyjaciółki ogromnie się radując tym przełamaniem z jej strony by po chwili ułożyć się przy niej kładąc głowę na jej ramieniu....
Wersja do druku
Aurelia
Wpatrywała się tak jeszcze chwilę w oczy przyjaciółki ogromnie się radując tym przełamaniem z jej strony by po chwili ułożyć się przy niej kładąc głowę na jej ramieniu....
Rehlynn
Prawie cała prowincja imperium nie ujrzała.
Alda
Po niedługiej chwili spytała gładząc jej włosy - jaka więc twa decyzja w kwestii kąpieli?
Maikh
Gdyby nasza starszyzna pozwoliła wtedy ruszyć wszystkim chętnym odpłacić za napad, to nie ujrzało by całe Imperium.
Rehylnn
Tego się już nigdy nie dowiemy.
Aurelia
Brzmi tak - powiedziała cicho z delikatnym uśmiechem na twarzy bo choć wciąż lekko denerwowała się tą wizją to jednak czuła się coraz bardziej przywiązana do Aldy i nie potrafiła jej odmówić po tym jak zobaczyła jak wielką radość jej daje swoją obecnością - I jaką ona mi daje....
Alda
Rozdziej się - szepnęła jej wstając z łoża. Sama w międzyczasie zaczęła dolewać wrzątku do zimnej wody, sprawdzając co chwila czy już odpowiednia.
Maikh
Obyśmy się nigdy nie dowiedzieli. Mekhańczycy to mądry naród, potrafiący się uczyć na własnych błędach skłonił lekko głowę i odwrócił się, by wrócić do swego pokoju spożyć kolację.
Regina
Nie , nie.... Ja pytam czy z Twych rąk... Ostatnio...A nie podczas wojny... W wojnie to wiadomo... zresztą kto z nas nie walczył w większych czy mniejszych potyczkach....A skoro żywi jesteśmy to znaczy ze nie trafiliśmy jeszcze na silniejszych od siebie... Rozumiem, że macie takie zwyczaje i prawa... Szanuję je skoro to takie ważne dla was... Ciekawi mnie ino z kim mam do czynienia skoro przyjdzie nam razem z Niechcianymi walczyć.... Nie wiem jakie nasze zadanie dokładnie będzie ale domyślać się mogę ino że nasza garstka będzie mieć przesrane... Nie jesteśmy Armią i chyba do takiej nie zdążamy...... chyba że się mylę.... ?Ursonie....
Aurelia
Przez chwilę się wahała jednak po chwili zaczęła się powoli rozdziewać by po chwili usiąść na łożu całkiem nago przysłaniając nieco rękami swoje intymne miejsca i delikatnie się przy tym rumieniąc....