-
Re: World of Tanks
Pograłem dzisiaj.z.tymi HE i chyba jest mi poprostu nie po drodze z tym TDkiem :/
Miałem sytuację, że z 200m trafiłem Löwe w bok za.1012 HP, a potem zaś bok Centuriona I z odległości 50m (pancerz 51, strzał prawie prostopadły) uderzyłem za 204... Czasem myślę, że żeby jakoś szybko wbić drugie 122 to będę musiał napieprzać tylko i wyłącznie ze zlota bo na chwilę obecną to jestem niszczycielem czołgów tieru co najwyżej V i Vi :(
Chyba zaczynam go wyczuwać :D uderzyłem Ferdka z AP pod ryjek face2face za 843 :D. Zmieniłem styl gry, stoję na takich pozycjach na których mogę kąsać wrogów od boków i zadków :D No chyba, że jestem top tierem to wtedy pogrom :D dziękuję za rady :)
-
[Zombie w WoT. Pewnie tylko prima aprilis. A szkoda. :D
-
-
Jakbym siebie widział w E-75 :D
-
Ma być księżycowa mapa w nowym paczu :roll:
-
O, nabrałeś się na Prima Aprilis :D
-
A co to się stało dziś? Rano dociągnęło mi troche badziewia przy starcie ( możliwe, że to już wczoraj było i to taki prima aprilisowy żart - odpalam gre xvm.exe, a nie launcherem ). W garażu buda, tam czerwone oczy, na mapie czołg ze skrzydłami ulatujący do nieba po zabiciu przeciwnika, jakieś latające papierowe samolociki(?) i odgłosy jak z kreskówek w garażu :lol: Cos jeszcze przeoczyłem?
-
Grał ktoś amerykańskimi medami od 7 tieru wzwyż? Paton bardzo dobry ponoć. Myślałem o tej linii medów, albo do ruskiego t-54 dojść just for fun ;) Chociaż mam Panterkę 2 odkrytą to jednak czytałem nieprzychylne opinię o niej.
-
Pantera II jest pod każdym względem lepsza niż zwykła pantera. Ale nie zmienia to faktu, że nadal jest to ciężki do opanowania czołg i trzeba do niego skilla.
-
Pany, jak to jest z tym expem? Za co w koncu dodstajemy? Ja od ponad pół roku w sumie mało czytam o zmianach. Czasem jestem bardzo zdziwiony patrzac na statystyki bitew... chocby taki przykład
http://oi46.tinypic.com/nf38le.jpg
http://oi47.tinypic.com/euh7y9.jpg
Dlaczego ten koleś dostał więcej to nie mam pojęcia? Czy może za niższe/wyższe tiery dostaje się niższy/wyższy exp?