W opcjach folderów zaznacz "pokaż ukryte pliki i foldery".Cytat:
Zamieszczone przez danieldamian PL
Wersja do druku
W opcjach folderów zaznacz "pokaż ukryte pliki i foldery".Cytat:
Zamieszczone przez danieldamian PL
Dzięki za pomoc :!: :!: :!:
Czy mod działa z najnowszą wersją gry? Bo z tego co pamiętam to wyszedł dość dawno...
najnowsza czyli 1.5? mi dziala z 1.5
Najlepszy dowód na to, że KLA nawet nie włączył ew2 (nie mówiąc o modowaniu) :lol: Mod jest po ANGIELSKU :DCytat:
Zamieszczone przez KLA
Ja mam po Polsku!
Wszystkie nazwy? Jakim cudem?
ewentualnie w upc mogli osobno zrobic sami, bo innego wytlumaczenia nie ma.
jakie wszystkie nazwy! wywalilem upc bo ONO bylo po angielskyu. Mod jest po polsku
To z jakiego pliku z nazwami korzystasz?
Pod ew2 5.0 zrobiłem wersję pl i eng, pod ew2 6.1 tylko eng. Innych plików tekstowych nie znam, a bez nich niektóre jednostki nie mają nazw. Tylko z angielskim plikiem tekstowym wszystkie mają nazwy.
Zresztą możecie mi wierzyć, lub nie. Czas pokaże kto miał rację ;)
Skoro już mieszam to wrzucę pw z mojej rozmowy z robercikiem:
[spoiler:31cuyo58]Bez względu na to co kla może sobie mówić kilka faktów:
-aktualną wersję zrobiłem 1,5 roku temu,
-mod ma stare AI, nie uaktualniane po nowych patchach,
-mod nigdy nie wyszedł z wersji beta
temu nawet on nie zaprzeczy, bo to są fakty.
kla teraz będzie non stop robił ew1, bo NIE UMIE modować pod etw. Umie robić reskiny, ale nie potrafi skryptować i nie potrafi robić nowych modeli. Kla będzie robił ew1, bo pod tego moda umie modować - jest prościej.
Temu kla oczywiście będzie zaprzeczał, choć faktem jest, że poza ew2 0.3 prawie nic nie robił (sprawdź listę zmian). Odszedłem, bo nie chciałem sam robić moda, a KLA by zgarniał laury (do tego KLA okłamywał mnie, że porobił pełno jednostek - do dziś ich nie widziałem...).
Tyle mojego, wierz komu chcesz. Tylko nie zdziw się za 2 lata, że KLA będzie nadal nawijał po swojemu, a ew2 jak nie ma tak nie będzie.[/spoiler:31cuyo58]
Nie mam do niego pretensji za to, że nic nie robi, lecz za to, że ściemnia.
A pod R:TW jednostki robi piękne.
I żeby nie było więcej już nie będę tu bałaganu robił, kto miał uwierzyć ten uwierzył, kto nie ten uwierzy za rok, dwa 8-)
poczekamy roczek, dwa, gora trzy, potem wykopuje empire z kompa bo tylko ew ulepsza ai zwieksza liczebnosc jendostek i inne. I jest po polsku. Na razie przerzucam sie na jednynke.