-
Ja i tak obejrzę ten sezon Vikingów, tak jak poprzednie;) Domyślam się, że drewnianego aktorstwa nie poprawią, ale może fabuła będzie lepsza tak jak mówisz:P
A ja od siebie polecam "The last man on earth"! Bardzo fajny 20minutowy serial! Jak sama nazwa wskazuje, bohaterem jest ostatni przeżyły na ziemi. No może nie do końca ostatni;) Ale jeśli spodziewacie się kolejnego The Walking Dead to grubo się myli! To komedia pełna absurdów, sprowadzająca się do "co zrobić żeby zaruchać". Oczywiście trochę ironizuję, to nie serial w stylu American Pie. Bardzo fajnie się to ogląda, ze względu na głównego bohatera (szuja jakich mało :p) i reszty wesołej gromadki.
-
Zacząłem oglądać ten serial Volomirze, sympatycznie się zaczyna. Powiedz mi tylko jedno, czy główny bohater zrobi coś z tą brodą? Przytnie, ogoli, w jakikolwiek sposób ogarnie, bo nie mogę się skupić na niczym innym.
-
Niestety ogoli :< Szkoda, bo dużo lepiej wygląda z tą brodą. Taki pocieszny Robinson Crusoe ;) Bez niej będzie miał taką nieprzyjemną facjatę krętacza :P Szczególnie będzie to widać w scenach jego kłamstw.
-
Już jestem na bieżąco. Niesamowicie irytująca postać, lecz w sposób, który sprawia, że da się go lubić :D
-
Skusiliście mnie! Również zabieram się za oglądanie.
-
-
Z całym szacunkiem dla tych aktorek, ale jakoś sobie inaczej wyobrażałem Żmijowe Bękarcice czytając książki... :)
-
Oho dzieje się w Wikingach! PS: Ciekawe czy tylko ja wiem dlaczego Rollo powinien tańczyć nago na plaży :)?
-
Bronti:
Zobaczymy jak będą się prezentowały w serialu, tutaj mogliśmy ich podziewać z zupełnie innej, bardziej realnej perspektywy. Ale fakt faktem, liczyłem na wojowniczki o wyglądzie arabskich księżniczek.
EliminatorT:
Raczej nie tylko Ty. Zwłaszcza na forum gdzie jest mnóstwo miłośników historii : )
-
Ja też sobie je inaczej wyobrażałem, w książce były opisane jako wielkie piękności a tu cóż, nie powalają jak dla mnie :P. A co do wikingów to mam nadzieję że sobie zęby na Paryżu połamią :P