Kurde, odpalam Steam i wchodzi jakaś aktualizacja, która ma 15GB, będę to ściągał latami! Co jest, czy to ten chędożony dodatek?
Wersja do druku
Kurde, odpalam Steam i wchodzi jakaś aktualizacja, która ma 15GB, będę to ściągał latami! Co jest, czy to ten chędożony dodatek?
Nie, najprawdopodobniej ściąga ci od nowa Napoleona.
Osz, to pewnie się tego nie da przerwać, teraz spojrzałem, że Napoleon ma koło 8GB, ile on powinien mieć?
W przybliżeniu 20 gb.
No tak, czyli ten pier****ny Steam wyczyścił mi połowę gry, pięknie, no dobra dzięki za odpowiedzi, już na zaśmiecam wątku.
witam, jakie nacje są grywalne w Napoleonie chodzi mi głównie o wielką kampanie mozna grać Szwecją albo Danią ? i czy w Napoleonie zrobili miasta a nie tak jak w empire jakas luzna zabudowa pare domów i to miała być bitwa w mieście
W kampanii masz: Francję (x3 kampanie: Włoska, Egipska i Europejska) Prusy, Austrię, Rosję i Wlk. Brytanię. Nie ma kampanii Szwecji ani Danii niestety, tylko Koalicja.
Dodatkowo we własnych bitwach można pograć jeszcze: Szwecją, Danią, Holandią, Hiszpanią, Portugalią i Imperium Osmańskim.
Co do Twojego drugiego pytania, to niestety prawie nic się tu nie zmieniło, może parę budynków więcej i to wszystko.
nie wiem czy zauważyliście, ale tę kwestie poprawiono, bo gdy walczysz o stolicę regionu to walczysz jakby w okolicznej wsi, ponieważ w oddali majaczy wielkie miasto( ja tak miałem kiedy walczyłem o Akke w kampanii egipskiej). :!:
Zawsze tak było ;)
Tak? to nie zauważyłem :)