Aha, więc chwała Im za kawał świetnej roboty, ale jeśli dobrze Cię zrozumiałem to Ty byłeś odpowiedzialny za złożenie wszystkich fragmentów pracy zespołu w całość???Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Co do kampanii to szczegóły podam kiedyś w temacie "Relacje z przebiegu kampanii ", ale żeby podgrzać Waszą ciekawość napiszę, że nie lubię zaczynać od gry Polską w nowego dla mnie moda, bo robię błędy nie znając mechaniki albo nieprzyzwyczajony do kursorów mam jakiś koszmarny "miss klick". Często zaczynam od Niemców -lepszy znany wróg niż ruski "wyzwoliciel"- a wtedy uczę Francuzów żeby sadzili drzewa wzdłuż dróg (moje wojska mają maszerować w cieniu) i pokazuję Anglikom co myślę o "dziwnej wojnie", tzn. jeśli wyspiarze wypowiadają wojnę mnie albo moim sojusznikom zwyczajnie ich napadam, a nie obrzucam pergaminowymi ulotkami 8-)
Potem przychodzi czas na Cesarstwo Wschodniorzymskie -lubię kulturę bizantyjską.
Połowców -ponieważ to bardzo oryginalny lud, ciekawe obyczaje, historia i uzbrojenie.
Na koniec zostawiam sobie do wypróbowania, którąś z frakcji islamskich oraz Królestwo Jerozolimskie i oczywiście gdy już wiem jak czerpać maksimum przyjemności z opcji danego moda przychodzi czas na Polskę;)
BC 6.3 mam dopiero od piątku i dzieląc czas między inne przyjemności, mecze euro oraz pracę tak naprawdę zaczynam dopiero Niemcami żabojadów na pale nawlekać :twisted:
Ps.: Poziom trudności preferuję taki jak podawałeś w poradniku -powołując się na opinię twórców- czyli M/M. Polityka jest wtedy sensowna do prowadzenia i nie chodzę po domu zirytowany, że moi wojacy nie mogli wysadzić z siodeł paru pikseli przeciwnika :)