zmiana ustawień nie pomaga , win7, czyste bellum działało a mod jest na innej partycji
Wersja do druku
zmiana ustawień nie pomaga , win7, czyste bellum działało a mod jest na innej partycji
a mtw2 powinno bez problemu działać na moim kompie nawet na max
A próbowałeś ponownej instalacji megasubmoda??
tak, mtw2 też reinstalowałem
Może ktoś mądrzejszy ogarnie jaki problem występuje u ciebie, u mnie gra czasem wykrzaczy się z błędem graficznym ale w późniejszych etapach i bez żadnych konsekwencji dla rozgrywki. Nie zdarzyło mi się żeby nie chciała odpalić.
Wgrałeś wszystko gdzie należy, czyli do folderu "data"? Wgrałeś Bugfixera, robiłeś wszystko pokolei? Spróbuj usunąć jeszcze raz ręcznie pliki map.rwm, jeśli nie podziała to może niech ktoś kto ma identycznie zainstalowanego megasubmoda jak Ty niech Ci wyśle te pliki, może komp ma problemy z ich wytworzeniem, ja tak samo miałem w wwmwe3.0.
tak wszystko wgrałem tak jak opisałeś, usunięcie plikow nie pomogło -.- . zostaje mi wgrać wszystko ręcznie
No nie wiem, jak reinstall nie pomógł. Może komp za słąby, Bellum ma dużo większe wymagania niż zwykły Medek. Spróbuj tych programów: viewtopic.php?f=367&t=11404
Edit: Wypowiadajcie się o klasztorach i bonusach jakie dają, pytanie na poprzedniej stronie.
3 MAJA w święto narodowo uruchomiłem pierwszy raz MEGASUBMODa jako Polska i jestem w szoku - w końcu da się normalnie grać naszym państwem na poziomie innych frakcji. Miałem już nigdy nie grać Polską, ale po tym co zobaczyłem wrócił mi patriotyzm :) Wielkie brawa dla twórców!
Co do bonusów w klasztorach na mapie to jestem za ich utrzymaniem, lub co najwyżej ograniczeniem doświadczenia generała do 1 gwiazdki po 3 latach szkolenia i 2 gwiazdkach po następnych 3.