Czy po 4 patchu trzeba zaczac kampanie od nowa zeby zmiany się zastosowały?
Wersja do druku
Czy po 4 patchu trzeba zaczac kampanie od nowa zeby zmiany się zastosowały?
Na ponad 200 tur zarówno Rzymem jak i Kartaginą,na legendarnym,nie miałem ani jednej wojny domowej,same bunty niewolników. A bitwy są dłuższe i troszkę cięższe,ponieważ współczynniki atrybutów jednostek zostały zwiększone(bodajże obrona w zwarciu i pancerz) i żołnierze zaczynają panikować dopiero po stracie 70 % stanu,więc jest postęp w porównaniu do patchy :)Cytat:
Zamieszczone przez smooqu
Ja też po około 150 turach Rzymem ale na normalnym nie miałem wojny domowej, buntu niewolników zresztą też.
Po prostu kto by chciał skrzywdzić takiego uroczego, słodkiego futrzaczka -choć nie powiem paru już wyciąłem: Etrusków,Syrakuzy,Luzytan,Wenetów, Insubrów i Helwetów.
Może to niewiele ale jak już byli pod ręką :)
jestem ciekawy ile jeszcze będzie patchy :P
Up jak chcesz mieć wszystkie zmiany to tak aleja polecam poczekać do 5 i wtedy zaczać od nowa :P
No i wykrakał kolega.W końcu wojna domowa...120 tura Kartagina.Tylko to trochę zadziwiające,że komputer stworzył 27 pełnych armii,w tym 7 flot.Lekka przesada? :p Szkoda tylko ,że zwiecha przy zmianie tury,właśnie na tej frakcji :/
Też miałem ten problem jedyna rada na to to zmiana w pack file manager ilości armii jakie możemy posiadać bo właśnie od tego zależy ile komputer stworzy sobie armii i flot.
Ilość armii bratniej frakcji mnie nie martwi,jedynie zawiecha podczas jej ladowania przy zmianie tury. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem,nie biorąc pod uwagę reinstalki czy nowej kampanii?Cytat:
Zamieszczone przez Godlike
Na jutro zapowiedziano kolejny patch, nie wiem czy będzie w wersji beta, ale chyba będzie z dodatkową zawartością.
Link
Hehe,skądś wiem,że nadal nie poprawili optymalizacji:D
Proszą,żeby nie płakać,jak im jutro znowu nie wyjdzie,bo wciąż bardzo się starają:)
Diamenty z ust Majka polecialy,a raczej z klawiatury :-) a masy mu dziekuja za te piekne slowa, i oczekuja cierpliwie na kolejnego pacza.A jesli im nie wyjdzie? (znowu), nic to.Dalej bedziemy kochac CA I dawac im nasze pieniadze,przeciez tak sie staraja :lol: