No i jak tam Milanos, ile pkt. odrobił ACM do Interu? 8-)
Wersja do druku
No i jak tam Milanos, ile pkt. odrobił ACM do Interu? 8-)
Cicho tam na razie to jesteśmy przed Juve :P a na początku fani Milanu nie mówili tak jak Juve że góry w tym sezonie przenosić będą, bo nic prawie ni kupili więc jest moim zdaniem ok a Inter też zbytnio nie uciekł :P :P :P
Taa, Juve z Milanem się wykrwawią w bezpośrednim meczu ( pewnie jakiś remisik ). Nie ma się co oszukiwać, Inter ma mistrza już w kieszeni. Choć nie powiem, jak Juve ma nie wygrać, to już wole Milan ze Scudetto niż tych napinaczy.
Ta zapewne tak będzie :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Panowie, wyprzedzając trochę, to myślicie już może o Euro 2012 ? ;) planujecie wybranie się na jakiś mecz ? ja chciałbym wybrać się na mecz z niemcami, albo z angolami, tylko najpierw trzeba by ich wylosować :D
ps: chociaż, jak się zastanowię, to wcale nie trzeba ich wylosować. spotkać zawsze się można.
Najlepiej gdzieś na peronie :D
Nie mysle, za daleka droga, nie wiadomo jak będe stał z kasą etc.
hehe zobaczymy czy do tego czasu nie dostane zakazu bo ostatnio o nie nie trudno :lol: nie tak na serio wolę pojechać na repre gdzieś w Europe typu Bałkany czy Rosja bo na meczach będą pewnie takie restrykcje że pierdnąć nawet nie będzie można a co wogóle stać 8-)
Edit Furisz hehe zawsze przydadzą się nowe barwy do kolekcji :lol:
A jak się wam podoba logo Euro? Bo jak dla mnie to masakra;) Taki wiejsko-wieśnicki klimat jak dla mnie.
A co Polska i Ukraina to Metropolie Europy???
http://www.youtube.com/watch?v=HDpifuduiJ8
hehehe i niech ktoś przebije to czymś z Europy hahahahahah
a co zazdrościcie nam ?