Właśnie o ich urodę mi chodziło
_yourself_ jak byś znał historię to byś wiedział jaki będzie wynik szturmu na Paryż... ;)
Wersja do druku
Właśnie o ich urodę mi chodziło
_yourself_ jak byś znał historię to byś wiedział jaki będzie wynik szturmu na Paryż... ;)
Za to bardzo ciekawy jest los Rollo :).
Bronti, wiem że oblężenie zakończyło się zapłaceniem trybutu ale serial jedynie luźno się na niej wzoruje więc kto wie co będzie :). No jest ciekawy ale też nie jestem w 100% przekonany że potoczy się to zgodnie z historią ;).
Eliminator, z krótkiej przebitki co będzie w następnym odcinku wiadomo jedno, los Rollo się w nim wyjaśni. Swoją drogą to oblężenie było jedną z lepszych scen batalistycznych ze wszystkich sezonów.
GoT s 5
Odliczanie rozpoczęte? ;)
Warto sobie przypomnieć co było w czterech poprzednich sezonach - https://www.youtube.com/watch?v=l0HuzmctsxA
:P
Czyli filmik z cyklu, co by było gdyby Polacy kręcili GOT ;D
Oczywiście nie namawiam do piractwa i podaję tą informację jako ciekawostkę - wyciekły 4 odcinki, które przedpremierowo rozsyłano do prominentnych ośrodków dziennikarskich, kin i krytyków.
Również nie namawiam do piractwa, dzięki Bronti za informację. :)
Dzięki za info ale nie skorzystam :P, obejrzę 4 ale na 5 i tak poczekam tyle co wszyscy więc jak dla mnie średni sens czegoś takiego ;).