Poważnie wam się podoba?
Wersja do druku
Poważnie wam się podoba?
Tak, mi się podoba S2.
:\Program Files\Steam\SteamApps\common\total war shogun 2 demo\data\encyclopedia
W tym miejscu jest dostępna nie pełna encyklopedie PL ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dyskusja na temat ceny i zakupu przeniesiona do viewtopic.php?f=239&t=7452&start=60.
Dyskusja na temat wydajności przeniesiona do viewtopic.php?f=239&t=5135&p=163055#p163055, Ensis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Muzyka z Shoguna 2:
http://www.youtube.com/user/MarshalofFrance
dziękować, w miarę obszerna encyklika, tylko adresy wyskakują gdzieniegdzie, ale to wiadomo - demko :)
Wg mnie jak narazie to fatalnie - bitwa przypomina te z Rome (zrecznosciowka). Na pewno kupie szoguna, ale sadze ze bitwy nadal to napoleon bedzie mial najbardziej zbalansowane z calej serii. Wiadomo czy w kampanie multi bedzie mozna nadal grac w dwie osoby czy zrobili na wiecej (trzy, cztery osoby do kampanii to musi byc miód)?
Taka kampania jest niemożliwością, chyba że z bitwami automatycznymi, a to z kolei byłoby dupne. Sprawdza się tylko w hot seat medka.
A tutaj, to co... Dwóch się bije a trzeci ( i czwarty) się nudzą przez pół godziny na przykład?
Dwóch to maks dla tej formuły.
W CDA podali nowość - w multi można podzielić się z kumplem wojskiem by się nie nudził czekając na wynik starcia - możliwe więc, że multi będzie na 4 osoby.Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
Ekskluzywny wywiad z Craig Laycock:
http://gamingbolt.com/total-war-shogun- ... um=twitter
Troche to nie tak jak mowisz Hetman.Kampania multi dalej bedzie tylko na 2 osoby.Natomiast wojskiem mozesz sie podzielic grajac w trybie cooperativ.Tzn-bedziesz mogl oddac czesc sowjej armii pod dowodzenie kumplowi na czas Twojej bitwy i na odwrot oczywiscie.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Dodałem ankietę.
Ja zagram na legendarnym bo lubię wyzwania :D
Raczej zacznę przygodę na trudnym po kilku godzinach rozgrywki powinienem wiedzieć czy zwiększyć poziom czy nie :P