Przepraszam i obiecuję poprawę :twisted: . Ciekawi mnie tylko jaką strukturę stanowić będą te wozy bo skoro ruchome to powinny być odrębną jednostką lub częścią jakiejś innej.
Wersja do druku
Przepraszam i obiecuję poprawę :twisted: . Ciekawi mnie tylko jaką strukturę stanowić będą te wozy bo skoro ruchome to powinny być odrębną jednostką lub częścią jakiejś innej.
Tam jest aby plik który zmienia w całość Rzeczpospolitą. Co do AI to są odmienne pliki. Jesli masz ochote pograć na moim Ai musisz poczekac ponieważ te pliki mam na innym kompie a na razie nie będe miał do niego dostępu.Cytat:
Zamieszczone przez CzłowiekRzodkiewka
A nie ma twojego AI w modzie w którym zrobiłeś? I wyszczególnić je, znaczy się pliki? :DCytat:
TomekPL
Wozy już były w Ренессанс Total War i OiM2 0.9.0, zapowiedzi po prostu ukazują ulepszoną wersje.Cytat:
Zamieszczone przez Andreus Augustus
Ja powiem coś do tej nowej husarii. Fajna ale może być wada tych ''chorągiewek'' na kopiach. Jak będą nie ruchome a nie spotkałem się żeby były ruchome to będą tak sterczeć i trochę będzie debilne. Ale sam wygląd jest bardzo ładny (bez kopii).
Dlatego są ustawione w pozycji neutralnej, było to już w paru innych modach. Takie ustawienie sprawia, że gdy kopia jest skierowana do góry to efekt jest taki jakby proporzec po prostu opadał, natomiast podczas pochylenia kopii do szarży wygląda jakby zwiewał go wiatr.
Naprawdę nikt nie ma ochoty poznać esencje grywalności?
viewtopic.php?f=496&t=12140
Może i tak być, ale już dziś wieczorem wrzuce pliki odpowiedzialne a za AI.Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Nie uwazacie że w modzie jest za mało dochodów z handlu? Zmieniając to na mapie kampanii robi sie ciekawie.
OiM2 otrzymało dział na TWC: http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1960
Tutaj macie AI od mnie. Podzieliłem na bitewne i kampanie wedle uznania można stosować.
AIbitewne.rar
AIkampanii.rar
Pliki wkopiować do foleru data w modzie.
Pamietajcie o zrobieniu kopi zapasowej, by móc wrócić do oryginalnych plików.
Nie musicie zaczynać nowej kampani.
Nie oczekujcie cudów nadal waszym przeciewnikiem jest komputer.
Także zalecam grać na poziomie hard or very hard.
Powodzenia Mości Panowie :mrgreen: