Na to nowe WKO się spóźniłem :/
Tylko, że Kingdoms mi nie działa od czasu zakupu, taki mały szczególik :!: :!: :!:
Te sposoby na "naprawę", żaden z nich nie działa, a pisać do supportu nie będę - mam gdzieś ich łaskę!
Łaskę? Chyba obowiązek, ja tam bym się zdenerwował gdyby mi Kingdoms nie działał od zakupu :PCytat:
Zamieszczone przez RemoPL
Warunkiem jest skanowanie kompa ich programem, a nie wiem co mi tutaj znajdzie.
Hmm, rozumiem że według tematu viewtopic.php?f=3&t=12064 Litwa w Krzyżakach z numerem 42 jest wolna. Czy to ogłoszenie aktualne? Jeżeli tak, to mógłbym zaopiekować się tą frakcją :)
Jest wolna. Po hasło do Avasila lub do Pitera się zgłoś.
Poza tym żeby grać w tej KO trzeba ściągnąć dwa dodatkowe pliki. Tu masz opisane wszystko (i jeszcze w drugim linku niżej):
viewtopic.php?f=414&t=9945&start=20#p216030
Link do pobrania tych plików w tym temacie już wygasł - ale mam je na dysku, inni gracze też, więc można znowu wrzucić:
viewtopic.php?f=414&t=9945&start=100#p217776
Dobrze, napisałem już do Pitera w sprawie hasła. Pliki również mam szukać u kogoś, czy zostaną wstawione w odpowiednim temacie? :)
Norwegia też jest wolna w tej KO prawdopodobnie (chociaż spytajcie ACN). Co do plików:
http://www.speedyshare.com/VfFn4/Pliki.rar
Jednak muszę zrezygnować z jednego KO, mam za mało czasu, oddam XXVI MKO - Egipt (jeśli mogę oddać oczywiście, jeśli nie mogę to trudno [mogę oddać?]). :arrow:
Po hasełko do mnie albo MG- Marata.