No i jest problem bo po zmianie wartości w plikach ilość żołnierzy w oddziale pozostała bez zmian a w momencie pokazania się pola bitwy wywala mi gre do pulpitu :(
Właśnie reinstaluje całego medka dobrze, że savy wcześniej skopiowałem sobie.
Wersja do druku
No i jest problem bo po zmianie wartości w plikach ilość żołnierzy w oddziale pozostała bez zmian a w momencie pokazania się pola bitwy wywala mi gre do pulpitu :(
Właśnie reinstaluje całego medka dobrze, że savy wcześniej skopiowałem sobie.
A po zmianie usunąłeś map.rwm z world?
Nie, nie usunąłem tego bo nikt mnie nie uprzedził :D
A gdzie znajduje się ten pliczek?
W folderze world tam go szukaj, bez usunięcia żadne zmiany się nie wczytają i nie wejdą do gry xD
No to po prostu świetnie, z pół godziny siedziałem w tym descr_unit zmieniałem te wartości i czeka mnie to samo od nowa. Będzie mi się to śniło po nocach xD
Dlaczego nie można w kampanii rekrutować Pancernej straży? U SI w kampanii widzę czasami ten typ jednostki.
Jeszcze raz zmieniłem ilość żołnierzy w oddziale tym razem tylko na Rycerzach w zbrojach po czym usunąłem map.rwm Co prawda żołnierzy w oddziale jest więcej ale mimo wszystko i tak po pokazaniu się pola bitwy nagle wywala mi grę i pokazuje się następujący błąd Załącznik 1053 da się to jakoś rozwiązać ? Kampania wszystko działa normalnie ale w momencie przejścia do mapy bitewnej pojawia się właśnie ten błąd, to samo tyczy się własnej bitwy czy szybkiej bitwy.
Albo grasz nacją która tej jednostki nie ma albo jeszcze budynku nie wybudowałeś odpowiedniego.
Gram Anglią i ta nacja posiada tą jednostkę, nawet widnieje jej karta w tworzeniu własnej bitwy a jeśli chodzi o budynki to mam wszystkie możliwe dzięki którym rekrutuje się wojsko, nawet klikając PPM na koszarach każdego poziomu to nie ma jednostki Pancerna Straż.
Ze strażą to nie mam pojęcia o co chodzi, a zamiast obrazka wstaw plik tekstowy z folderu logs.
Ten folder jest pusty xD
To da się coś z tym zrobić czy raczej nie ma takiej opcji :D