Witaj Nazgool :) , w akcji nie zaginąłem, miałem tylko mały zastój.
Screeny fajne. Widzę, że unit cards też już są :) . Tekstury nieba i chmur są oryginalne z medka?
Wersja do druku
Witaj Nazgool :) , w akcji nie zaginąłem, miałem tylko mały zastój.
Screeny fajne. Widzę, że unit cards też już są :) . Tekstury nieba i chmur są oryginalne z medka?
Mmm... pyszne!
Oo, i Glaca się pojawił. Stara gwardia :)
Niebo i tekstury z tego co wiem były zmieniane. Alin zwany również Tuxem wprowadzał jakieś zmiany i modyfikował silnik medka. Gdzieś w tym temacie są screeny porównawcze nawet, ale nie wiem w którym poście. Nie wiem tylko, czy te screeny są zrobione po implementacji czy przed. Ja bym stawiał na to, że po.
Ostatnio cicho na oficjalnym forum, ale prace cały czas trwają. Pochwalę się, że ja również niedługo dołożę swoją pierwszą cegiełkę do tej zacnej modyfikacji :).
ciągle śledzę temat. jeden z niewielu dla których tu się jeszcze loguję ;p
z sentymentu grywam również w jedynkę Pontem ;)
co zrobiłeś nazgool? :D hmm... masz jakiś kontakt z nimi? nie potrzebują artów 2d..?
No ja też tylko dla tego tematu głównie tu jeszcze siedzę :).
Co zrobiłem, hmmm :). Postanowiłem jakieś 10 miesiący temu, że nauczę się tworzyć modele. Moją motywacją było wspomóc ekipę w ich pracy nad modem. I tak siedziałem kupę czasu nad tłumaczeniami, więc stwierdziłem, że czemu nie. Jak zabrałem się za modele, to postanowiłem, że i teksturki wypadałoby porobić jakieś. Ucząc się rzemiosła, nawiązałem kiedyś kontakt z Alinem aka Tux w/s porad i pomocy. No i pewnego razu zaprezentowałem mu mój aktualny poziom. On przedstawił to ekipie i stwierdzili, że podołam. W ten sposób dostałem się jakieś 2 miechy temu do teamu EB. W chwili obecnej jestem na okresie próbnym z ograniczonym dostępem, ale niedługo powinienem zostać pełnoprawnym członkiem teamu. Kontakt mam z nimi cały czas więc jak chcesz, to mogę zaprezentować Twoje prace lub możesz zrobić to sam. Najlepiej pisać na forum ORG, w temacie z rekrutacją lub bezpośrednio do któregoś z chłopaków. Myślę, że jak napiszesz PW do Tuxa, to puści Twoje prace dalej. Artystów poszukują raczej cały czas. Jakbyś się zdecydował, to daj znać :)
trzecia część bitwy Epir vs. Macedonia
[spoiler:19y8bnig]http://img547.imageshack.us/img547/893/83572677.png
http://img39.imageshack.us/img39/5379/97950016.png[/spoiler:19y8bnig]
Screeny robią wrażenie, nic tylko cierpliwie czekać na moda.
koniec roku zapowiada sie bardzo ciekawie ;]
Mam nadzieję, że wydadzą przed RTW2. ;)
Po jego premierze pewnie zaczną się prace nad EB3.
Ciężko oszacować czy wydadzą EB2 przed Rome 2. Natomiast wątpię żeby zabrali się za robienie EB3 zaraz po premierze nowego Rome. Pierwsza wersja EB2 ma być mocno okrojona, będzie tylko część jednostek i nie wszystkie frakcje. Zanim zrobią finalną wersję, to sporo wody w Tybrze upłynie. Zresztą znając CA, to Rome 2 nie będzie łatwy do modowania.