czy istniej mod na bardziej realistyczną krew? szukałem bez powodzenia tutaj http://steamcommunity.com/workshop/b...owsesort=trend
Wersja do druku
czy istniej mod na bardziej realistyczną krew? szukałem bez powodzenia tutaj http://steamcommunity.com/workshop/b...owsesort=trend
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje narzędzie do tworzenia nowych animacji walk bądź formacji?
Chciałbym się dowiedzieć również w jakim programie najlepiej tworzyć nowe zbroje dla jednostek w chwili obecnej używam Wings 3d.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
ponad 1,5 roku przerwy kiedy ostatni raz zasiadałem do czystego Romka II - wtedy to nie dało się grać...
teraz wracam z myślą że jest już dobrze z tą grą i jakie mody do niego polecacie
(interesuje mnie wysokie AI komputera, ekonomia,dynamiczność bitew, dyplomacja...same standardowe rzeczy
oraz więcej tur i zwiększona liczba armii)
czytałem o
1. Radious total war mod
2. Conflictus Antiquarum Culturarum (CAC)
ten nr. 2 bardziej przypadł mi do gustu ale powiedzcie mi co bardziej opłaca się wybierać :)
Hey
Słuchajcie poszukuję moda w którym będzie:
1. Zwiększenie ilości budynków budowanych w stolicy prowincji np 9, 12, 15 etc.
2. Dodanie nowych budynków możliwych do budowy - np drogi tak jak w Rome 1
2. Możliwość przekazywania miast i wiosek innym nacjom - tak aby dzielić i rządzić :]
Co polecacie?
Witam, zna ktoś jakąś działającą modyfikacje podobnej do - Blood_And_Carnage_Battle_Mod
Jest to modyfikacja dzięki której bitwy są szybsze, żołnierze nie biją się już po nie wiadomo ile a krew i obcięte głowy latają na lewo i prawo tylko jest małe ale, działa to tylko podczas bitwy własnej a na mapie kampanii wywala grę, gdyby ktoś znał takowy mod bardzo podobny do tego co podałem byłbym bardzo wdzięczny.
Witam, może ktoś polecić jakiś mod który jest po polsku ale ma swoje spolszczenie, bo gra na podstawce mi się znudziła.Słyszałem o modzie "divide et impera" ale nie mam pojęcia skąd go pobrać.
relo3 użyj opcji "wyszukaj" .. wpisz w google .. trochę samodzielności i inicjatywy wykaż :) a tak serio.. wpisz w te google .. dałbym Ci link ale piszę z telefonu :/
wydaje mi sie ze to są mody pod total war ( kingdoms) a nie pod rome 2 ale moge się mylić wiem ze w produkcji jest the third age bazujący nie na medievalu ale na romie drugim... i to bedzie to czego szukam ale spodziewac sie go mozna najwczesniej pod koniec tego roku.. mam nadzieje
Problem polega jedynie na tym, że twórcy myślą nad przeniesieniem moda na Attylę.