Re: Propozycje zmian / Pomysły / Usprawnienia
A jeszcze taki mod Tyberiusa TGAW III pod Romka też byście mogli dodać jak już się zastanawiacie. Co prawda można go ściągnąć z jego strony ale dla leszczy wszelkie najpopularniejsze Mody powinny być dostępne z Downloadu u nas. Kwestia jakie są najpopularniejsze pod jaką serię zapewne jest ciężka ale jakąś selekcję trzeba zrobić.
Cytat:
Pisałem Riko ws. uplodów modów i nie raczył mi odpisać. ;> Mniejsza z tym.
Mi odpisał, potrzeba ludzi :)
Moim zdaniem wystarczą listy z linkami do downloadów, ale skoro chcecie robić... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Pisałem Riko ws. uplodów modów i nie raczył mi odpisać. ;> Mniejsza z tym.
Napisałem wyżej:
Jest grupa uploader, która ma prawa do wrzucania modów, czekam tylko od serwisanta na zwiększenie nam w php.ini, wielkości plików podczas uploadowania. :)
Czyli z jakieś 10 tera giga będzie? I po kolei wrzucane? To fajnie, ja mam u siebie moda, pod Rome, co ma 1.5 GB wagi szkoda by go zaprzepaścić, a nie mam zamiaru takich rzeczy trzymać, a w necie go nie znajdzie się, a już na tym forum pytano się o niego
Witajcie, ze wzgledu na to, ze forum zostalo na dobre zaktualizowane do PHPBB v. 3.0.11 wraz z dzialem Download, to oglaszam, ze na moje PW zbieram dalej kandydatow, ktorzy chca zajmowac sie wspomnianym dzialem. Wielkosc pliku do uploadu to aż 5 GB, pozwoli to wrzucić Wam wszelakie mody itd. na nasz serwer, bez koniecznosci uploadowania ich na darmowych hostingach. Jedyny warunek to prosba o uploadowanie ich w godzinach wieczornych, bo nie wiem jakie przeciazenie bedzie mial serwer, a nie chcemy aby padl :) A wiec czekam na chętnych do grupy "Uploaderzy")
5gb ? Wchodzę w to, dzisiaj w nocy spróbuję wstawić część modów a bazę mam sporą ^^ 55GB czeka
Tylko Andzia prosilbym w godzinach nocnych, gdzie odwiedziny nie są wysokie :) Ciesze się bardzo. Pliki oczywiście mają być nie dla wszystkich widziane, a jedynie dla zarejestrowanych userów.
Andzia, napisz co masz zamiar wrzucić. Fajnie by było wiedzieć jeszcze w jakiej kolejności, by się nie powtarzać lub nie wchodzić Tobie w biznes. :)
Świetna wiadomość, osobiście bym radził zaczynać od skończonych wersji modów, najlepiej pod medka2 i rome ;)
Super. Andzia wrzuć też jak masz moda Midek & Zgrzybek, wielu o niego pytało, a jego nie mam. Dzięki i pozdrawiam.