-
Kurde a ja mam problem. Zakupiłem dziś Attyle na allegro jako kod steam. Pobrałem. Zainstalowałem. i się zaczyna. Najpierw przy okienku uruchomienia pokazała się informacja, ze sterowniki są nieaktualne. To dokonałem aktualizacji. Klikam graj i nic. Nie rusza.
Mam lapciaka Lenovo
i5 2.6 GHz
4 gb ram
ge force gt 720M
Windows 8
-
Oj, procesor może nie wyrabiać, zresztą karta graficzna również. Jeszcze zapytam mimo wszystko, próbowałeś jeszcze usunąć grę na czysto, zainstalować znowu z aktualnymi już sterownikami?
-
Tylko jest to dosyć dziwne, bo ja mam sporo słabszego lapka i Attila mi działa i to całkiem dobrze. Za to u Mopka działa dobrze Rome2, który u mnie już działa tragicznie.
-
Dziś wszystko wyczyściłem i zainstalowałem od nowa. Problem nie znikł. Żeby chociaż COKOLWIEK się pokazał to bym był mniej smutny. A tu po prostu NIC. Piniondze w błoto :<
-
Dla mnie non stop sie wyświetla że mam nieaktualne sterowniki a gra chodzi bez zarzutu.Zrób upgrade do W8.1 albo nawet doW10.
-
zainstalowałem Win8.1
Nic to jednak nie dało. Chyba jestem skazany na porażkę :<
-
Gram na siódemce home premium (64 bit), oczywiście z komunikatem o nieaktualnych sterownikach. Gra działa bez zarzutu.
-
Nawet się poświęciłem i zrobiłem format.
Jutro pobiorę ze Steama i zobaczymy :(
-
tam tara deeejj
działa. Coś musiało byc z kompem. Formacik pomógł natychmiastowo. Żegnaj świecie :D
-
Pewnie Ci brakowało jakiś systemowych dllów czy czegoś takiego :P