Ostatnio chciałem zrobić film zaplanowany to nie mogłem. Ktoś zna powód? A kiedyś mogłem i robiło się to przy przesyłaniu.
Wersja do druku
Ostatnio chciałem zrobić film zaplanowany to nie mogłem. Ktoś zna powód? A kiedyś mogłem i robiło się to przy przesyłaniu.
Ale nie miałeś w ogóle tej opcji, czy była na szaro? Jeśli na szaro, to prawdopodobnie miałeś film jako niepubliczny, zmień wtedy go na prywatny, zapisz i powinno się odblokować zaplanowana publikacja ;)
Jak raz upublicznisz film, to nie możesz go już dać jako zaplanowany, przynajmniej ja tak mam. Musiałbyś usunąć film z kanału i jeszcze raz go wysłac
Nie. Przy wysyłaniu kiedyś było. Rozwijało się menu i było do wyboru: publiczny, niepubliczny, prywatny i zaplanowany. Teraz mam tylko 3 pierwsze.
To nie wiem, sory
możesz masz problemy z roszczeniami, zobacz opinie kanału czy masz wszystko na zielono
Si, wszystko poza wydarzeniami na żywo i tymi związanymi z zarabianiem
Youtube, google, steam ssą pałe i tyle.
Zauważyliście jak ostatnio steam olał sprawę wrzucania filmików z youtuba? Od tygodnie nie można wrzucić filmiku, i ludzie wrzucają tylko screenshoty.
A wszystko przez to ze google wprowadziło no system dostępu do bazy danych kanałów. Masakra z konfiguracją. A co z tym na to?
Nic od tygodnia..
Tutaj moja wersja tury, pierwszej, czułem się cwany ze rozwijam się gospodarczo na początek, a tu wszyscy mnie wyprzedzili szybkimi kampaniami wojennymi :P Więc proszę o wyrozumiałość
https://www.youtube.com/watch?v=Y00p...IfWuGNJGh4foiQ
EDIT:
WMM napisz mi gdy wstawisz swój odcinek, to wtedy dam adnotacje
Super, wreszcie są filmy! :)
W przypadku Zakonu o co chodzi z tymi dwoma filmami z 1 tury ??
Wersja pierwsza i alternatywna. To jest to samo tylko inny komentarz?